Deprimerande smärta!

Hej hej!
Här ligger Edgar på kuddar på golvet och myser. Bara han är nöjd så är jag nöjd. Vi kommer inte ut för hissen är sönder igen. Vi har klarat oss ett tag men nu var det tydligen dags för den att lägga av igen. Blir så trött på den.

Jag känner mig deprimerad av smärtan jag har. Den vill inte riktigt släppa. Den molar, bränner och skär så jag har ingen lust att göra något. Så ligger bara här i soffan och tittar på tv med Edgar. Men jag ska ju ta det lugnt sa läkaren. Om jag bara hade något kul att göra liggandes. Att sitta upp blir för jobbigt efter en stund.

Jag har beställt virknålar och garn. Kul med lite nytt. Jag hittar inte min gamla virknål. Den ligger väl i någon låda någonstans. Men var??? Ja ja! De nya såg mycket bekvämare ut att virka med. De har ett hölje av plast eller något. Inte bara metall som min gamla. Jag ska virka en kasse har jag tänkt. Bra att ha med sig i väskan om man behöver handla. Lätt att rulla ihop. Sen tänkte jag att det blir ett bra projekt att ha med till sommarstugan sen. Åh vad jag längtar dit!!!

Min symaskin står fortfarande i vardagsrummet. Men jag har noll energi eller inspiration till att sy något. Tråkigt! För det brukar få mig att må bättre. Att få skapa något. Men nej. Jag orkar inte sitta upp. Jag testade att sy en söm. Sen blev det stopp.

Jag väntar på att en läkare ska besluta om mer sjukskrivning. Hoppas att jag får på 100% för det här fungerar ju inte. Jag måste få läka i lugn och ro ett tag till.

Idag är det 8 veckor sen operationen, hysterektomin, som livmoderlös. Det känns som att läkningen har stannat av lite. Kanske jag har gjort för mycket så att jag har fått backa lite? Vila vila vila. En dag till sen har Jonas semester.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Ohh fy det låter inget vidare. Hoppas det blir bättre snart 🌻🌻
nouw.com/sandrasjoberg
sillyme
sillyme,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Hoppas att du kan Få lite trevligheter under hans semester
nouw.com/stenhagenbettan
sillyme
sillyme,
Tack! Ja något borde vi kunna hitta på. 🙂
nouw.com/sillyme
Emma
,
varför behöver ni hissen? Eller ni kanske bor på en hög våning? jag tänker att Edgar inte sitter i vagn längre. En lugn Promenad till en park är väl säkert skönt.
sillyme
sillyme,
Ja vi bor högt upp. Kan inte gå i alla de trapporna just nu. Så därför. 😞
nouw.com/sillyme