Deprimerad på helgerna!

Det slår aldrig fel. Varje fredag så börjar jag känna mig nedstämd. Har tänkt att det kanske har med mediciner eller hormoner att göra. Men när det kommer varje fredag så förstår jag nu vad det beror på.

På alla sociala medier så läggs det ut en massa skojiga bilder på vad folk gör under helgen. Utomhus! De badar, leker, åker på utflykt, fikar etc. Vad gör jag? Jo jag sitter inlåst i vår lägenhet. För det är oftast ett alldeles för stort projekt för mig att gå ut eftersom vår hiss inte fungerar. Jag orkar inte!!! Eller jag kanske orkar en stund. Men jag ska hem och upp för alla trappor igen och vara pigg och glad resten av dagen också.

Jag vet inte riktigt vad jag kan göra åt vår situation. Flytta? Javisst! Det kan man göra. Men är man arbetslös så är det inte så lätt. Sen ska man ju ner med alla grejer och möbler också. Det går ju inte så bra utan hiss. Helst om man som jag inte orkar gå i trapporna. Ännu mindre bära något ner.

Vi har kontaktat fastighetsförvaltaren, hissbolaget och hyresgästföreningen. Men det enda vi får till svar är att det är ett stort elfel på hissen. Ok! Men varför är det då ingen här och rättar till det då??? Vi får inte veta någonting!!! Ska man behöva ringa varje vecka och fråga hur det går? Nej! Det är riktigt dåligt och jag är så arg och besviken.

För er som inte vet så jobbar min man på helgerna. Det är därför som jag inte kommer ut med Edgar och den stora bra vagnen. Vi har en sulky i källaren som man kan gå med en liten bit. Men den är inte så bra om man vill vara iväg hela dagen eller åka på utflykt.

Jag har vänner som har hört av sig om att de kan hjälpa mig med vagnen. Verkligen jättesnällt! Men det känns så jobbigt att vara beroende av någon. För vi ska ju inte bara ner. Vi ska upp sen också. Det är ju inte säkert att de har tid då. Så då står man där.

❤️Magdalena❤️

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

8barnochfru
8barnochfru,
Men fy så tråkigt och tufft att du känner så. Dom borde vekrligen fixa hissen ju! Många kramar till dig 💖
nouw.com/8barnochfru
sillyme
sillyme,
Tack! Ja vi får väl se när det händer! 💕
nouw.com/sillyme
Mysfamiljen
Mysfamiljen,
Usch, låter ju hemskt att ha det så. Kan i te hyresgästföreningen göra så att bovärden blir tvugna att reducera hyresgästernas hyror? Det löser ju inte problemet direkt, men indirekt kanske det fångar fastighetsförvaltningen förlorar pengar och då vill lösa problemet fortare??
nouw.com/mysfamiljen
sillyme
sillyme,
Ja något sånt borde de kunna göra. Vi har blivit lovade en kompensation. Men den har vi inte sett till. 😞
nouw.com/sillyme
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Sulkyn är bättre än inget, kör med den bara så kommer ni ut 😃 <3
nouw.com/jenniferofhbg
sillyme
sillyme,
Ja annars blir jag nog galen! 😜💕
nouw.com/sillyme
Ulvelotta
Ulvelotta,
fy sjutton! lider med dig. och bor man i hyresrätt så kan man väl vända sig till hyresgästföreningen och få stöd? de måste ju fixa hissen!! kram🧡
nouw.com/ulvelotta
sillyme
sillyme,
Jo vi har kontaktat de. Tack! 💕
nouw.com/sillyme
CristinaS
CristinaS,
Men fy vad hemskt! Jag lider med dig vännen! Då måste fixa hissen och ge tillbaka en kompensation för allt ni behöver lida! det ogillas starkt!!!!
nouw.com/cristinas
sillyme
sillyme,
Tack! Ja nu har det gått alldeles för lång tid. 💕
nouw.com/sillyme