Deppig & ett bra slut!

Idag har det varit så fint väder. Strålande sol och 27 grader varmt. Tyckte det var lite väl varmt så jag ville vänta med att gå ut. Vill inte att Edgar ska bränna sig. Det är för svettigt att jaga rundor efter honom då också.

Jag har känt mig väldigt deppig idag. Det är vår hiss som gör det. För jag orkar inte gå upp och ner för trapporna. Jag vill inte få mer ont än vad jag redan har. Det känns tungt. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag får så dåligt samvete för Edgars skull. För jag vet hur roligt han tycker det är att vara ute. Jag önskar att vi hade råd att flytta till ett hus eller i alla fall ett radhus. Men det är så dyrt i Malmö. Jag vill bo i Malmö för jag trivs så bra här.

Jag blev ännu mer deppig när jag kollade sociala medier och såg vad alla andra hade hittat på i helgen. Men jag får försöka tänka att vi har fyra dagars helg sen. Synd att inte alla andra är lediga då bara.

Jag försökte underhålla Edgar här inne. Han verkade ganska nöjd med att vara inomhus idag. Han fick prata med mormor en stund. Sen blev det ett bad. Han fick sitta där och plaska en bra stund.

Sen sov han mellan 13-15. Jag kom på att vi kunde ju gå ut när Jonas slutade jobba. Så kunde vi hjälpas åt både i parken och upp för trapporna. Edgars kompis Alve skulle också dit så det blev extra roligt.

Edgar hade fullt upp med att jaga fåglar i parken. Där är mycket fåglar på kvällen och äter rester efter alla som haft picknick. Det ser ofta riktigt grisigt ut runt lekplatsen där de har suttit. Man kan väl plocka undan efter sig?

Jag och Jonas fick turas om att springa efter Edgar. Man orkar bara en liten stund för han är så snabb. Att jaga varandra runt träden är roligt.

Leka tittut i de små husen är också roligt.

Edgar var och pratade lite med clownen som sitter i parken. Han sa goddag goddag till honom och tog i hand. Clownen frågar vad man heter och Edgar svarade med en lång mening. Sen vinkade han hejdå.

Edgar tycker det är väldigt roligt att kasta grus. Här slänger han lite på blommorna. Kompisen Alve fick lite i sin vagn också. Mindre kul kanske.

Stenar är spännande! Samt fimpar. Där ligger hur många fimpar som helst på lekplatsen. Riktigt äckligt. Många mammor sitter och röker där på bänkarna när barnen sitter bredvid eller ligger och sover i vagnen. Hur tänker de där?

Edgar tycker det är roligt med andra barn nu. Kompisen Alve är lite blyg. De får nog träffas lite oftare. Det är så roligt att se de tillsammans för de gör samma saker. Det skiljer ungefär en månad på de. Det är nog dags att ordna en stor familjeträff i parken med alla våra vänner som har fått barn. 

Vad har ni hittat på i helgen?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer