Darling Eco!

Jag började följa det här företaget Darling Eco på Instagram för ett tag sen. Fastnade för deras uppdateringar med fina saker och deras granskningar av ekoprodukter. Väldigt intressant!!! Det är mycket man inte vet. För även om det står på en produkt att den är ekologisk så är det ofta som det bara är en liten procent som är just ekologisk. Knäppt va?

Jag slängde iväg ett mail och frågade om de var intresserade av ett samarbete. Gissa om jag blev glad när de sa ja!!!

Den första produkten jag fastande för var deras egendesignade haklappar. De såg så fina ut. Nu har jag fått hem en och jag måste säga att jag blev väldigt positivt överraskad. Den är sååå fin. Tjock och mysig. På framsidan är det en tjock frotté samt en ficka av vackert tyg. Baksidan är gjord av mysig bomullsfleece. Allt är ekologiskt och det finns inte ett spår av gifter i något av tygerna. Företaget som syr upp haklapparna heter By Lelou och tillverkar sina tyger själv. Haklapparna finns i 4 olika färger och 2 olika storlekar. Edgar gillar den. Den är både mysig att ha på sig och fin att titta på.

En annan sak jag fastnade för var denna fina bitring som är gjord av naturgummi. Lanco heter företaget och är spanskt. De färgar sina produkter med en giftfri färg. De finns i lite olika varianter och färger. Jag valde ett äpple. Edgar gillar grönt.

Direkt när jag gav honom bitringen så lös han upp. Han greppade tag i den och förde den till munnen direkt. Squeek squeek. Det låter lite roligt när han biter på den. Vilket säkert gör den roligare att bita i. Den är mjuk vilket jag också blev positivt överraskad av. Alla andra bitringar han har är hårda av någon konstig anledning.

Den här är en ny favorit!!!

Hoppas ni vill kika in på hemsidan och spana in produkter, granskningar, kemikalieskola m.m. För visst vill ni som jag, det bästa för era små?

(Detta är ett samarbete med Darling Eco)

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Vilket härligt samarbete 😊
nouw.com/carroat
Mirre,
Oh vad roligt att de sa ja
sweetwords.se