Dansa & läkarbesök!

Igår var jag på Vårdcentralen på morgonen och lämnade lite nya prover. Jag fick samma sköterska som sist. En äldre kvinna som är envis men som inte kan få ut något blod från mig. Jag är väldigt svårstycken. Så igår blev det två stick av henne och ett av hon den andra som är duktig på att sticka i handen.

När jag kom hem igen så åt vi lite frukost och dansade sen Drakdansen lite. Man måste ha Draken i handen när man dansar.

Vi lyssnade även på Babblarna och då fick gänget vara med. Tror att Edgar ska få Babba i 9 månaders present. Han blev det igår. Det glömde jag ju uppdatera om. Var lite virrig igår.

På eftermiddagen fick jag feber och blev lite orolig. Så ringde min Vårdcentral. De tyckte att jag skulle åka till Kvällsmottagningen. Så det gjorde jag.

Jag tog bussen och var framme 17 när jag trodde att de öppnade. Men det var på fredagar. På torsdagar öppnade de 18. Men drop-in öppnade 17:15. Så jag fick i alla fall prata med receptionen innan klockan blev 18.

Jag fick prata med en läkare som klämde och kände. Jag lämnade urinprov och snabbsänka. Jag är tydligen resistent mot de andra två antibiotiker jag fått. Men denna skulle definitivt ta det. Det hade ju bara gått 3 dagar. Så värdena var på väg ner. Varför jag har smärta vet de inte riktigt. Jag fick Naproxen att testa. Ska tydligen vara lite snällare mot magen. Vi får väl se.

Efter ett besök på Apoteket så tog jag bussen hem igen. Där mötte Jonas och Edgar upp mig. Jag skulle handla lite mat och Edgar var lite rastlös. Då hade jag varit borta i tre timmar. Men det går rätt snabbt där på kvällsmottagningen. Men de kan inte hjälpa en med samma saker som akuten kan.

Efter att jag ätit så slappade vi bara. Jag la mig tidigt för var så trött.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer