Dammsugare & Flugjakt!

Godkväll!
Idag har jag och Edgar varit själva hemma. Jonas började jobba redan vid 6. Då vaknade Edgar och ville ha en flaska. Sen somnade vi båda om i min säng.

Efter frukosten tog vi bussen till Södervärn och hämtade ut ett recept till mig. Vårt Apotek har stängt och det är en bit till det närmsta. Riktigt jobbigt alltså. Både jag och Jonas använder en del mediciner. Fast man kan ju få det hemskickat.

När vi kom tillbaka så fick Edgar äta lite barnyoghurt och jag åt en Risifrutti. Sen somnade han och jag passade på att fixa lite med bloggen.

Sen sprang katten Soya in och jagade en fluga och höll på att riva ner allt i fönstret. Edgar vaknade och hon blev nöjd med flugan i mun. Så då hade vi lite Babblarna-mys i sängen. Vi har inte tittat på datorn innan så det var lite spännande. Han pausade hela tiden. 😂

Till lunch fick Edgar äta Grönsakslasagne. Där var rätt stora bitar så jag försökte hacka sönder pastan lite. Trodde inte att han skulle gilla den. Men den var tydligen jättegod. Mer om den i ett annat inlägg.

När Jonas slutade så hämtade han upp oss och vi åkte till Elgiganten. Där tittade vi på dammsugare, blender, surroundsystem och annat kul. Man vill ju bara ha allt. Tekniknörd som jag är. Vi fick med oss en dammsugare och en blender hem.

Sen gick vi inom Jysk en runda för det ligger bredvid. Där var det rea så vi hade tur. Vi handlade lite och körde sen hem igen.

Vi packade upp det vi fyndat och Soya ville hjälpa till. Eller hon var mer intresserad av lådan än innehållet. Såklart! Vi testade dammsugaren direkt och det kändes genast roligt att städa.

Så här ser dammsugaren ut. Väldigt enkel och lätt men samtidigt både kraftfull och tyst. Väldigt tyst om man jämför med vår gamla.

Edgar missade sin eftermiddagsvila och blev lite övertrött ett tag. Men nu sover han gott i sin säng. Jonas har också somnat så här sitter jag och bloggar. Idag hann jag med.

Jag ska nog passa på att titta på någon serie som bara jag gillar. Typ Pretty Little Liars eller något. Om nu Netflix fungerar. Det bråkar på vår Smart TV. Hoppar ur hela tiden i början. Förstår inte vad problemet är. Appen? Någon som har en Sony Bravia med samma problem? Den har inte gjort så innan. Skumt!

Ses imorgon!!! 😍

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

biabia
biabia,
Skönt med lite städenergi 😍😍😍
nouw.com/biabia
sillyme
sillyme,
Ja det är inte ofta man har det! 😜
nouw.com/sillyme