Dålig uppdatering!

Jag får väl be om ursäkt för dålig uppdatering om hur våra dagar varit. Men jag har inte mått så bra och inte haft någon lust att blogga direkt. Så det har bara kommit upp lite tidsinställda inlägg.

I tisdags fick Edgar utforska lägenheten lite från gåstolen. Han kommer inte ut från vardagsrummet själv för där är en liten tröskel mot hallen. Kanske bra det. För i hallen finns det måååånga saker att leka med. Blomman, den gamla kistan, trappan ser ju rolig ut m.m.

I vardagsrummet är det mest tv-bänken som är lite farlig. Så det får nog bli en tur till IKEA nästa vecka. Vi orkade inte denna. Glasdörrar verkar bra.

Edgar gillar verkligen musik. Vi råkade slå på tvn när det var Lotta på Liseberg i måndags. Då fastnade han direkt. Så i tisdags fick det bli Allsång på Skansen. Inget vi tittar på annars. Men vi får börja göra det för Edgars skull. Hi hi!

Alltså denna bilden. Min lille spjuver. Har precis ätit gröt och blir lite busig efter maten.

Vet ni vad han kan säga? Pappa och Mamma. Han säger mamma och tittar på mig och ler med hela ansiktet. ❤️❤️❤️

Igår när jag pratade med min mamma i telefon så vaknade Edgar efter sin vila och var busig. Han är då för go. Gnäller och skriker sällan. Bara när han är extremt hungrig.

Eftersom jag inte kände mig på topp igår så fick det bli pizza. Mums mums! Jag tog en Calzone Funghi. Det kanske är det som är problemet. Jag äter för mycket skräpmat. Det får nog bli ändring på det.

Idag har jag ringt Endometriosteamet. Men ingen hörde av sig. Trist! Jag skulle berätta hur jag mår och hur det går för mig. Nästa vecka ska jag få göra ett specialistultraljud för att kolla om de kan se ny Endometrios. Det är inte säkert att det syns. Jag måste få något smärtstillande innan för sist gjorde det så ont att jag höll på att svimma. Usch! Dessutom måste jag gå dit själv denna gång. Hjälp! Kanske Jonas och Edgar kan vänta utanför.

Min läkare från Vårdcentralen hörde däremot av sig idag. Jag blev lite förvånad. Hon var lite orolig för mig och mitt mående. Hon trodde det kunde vara Cerazette (minipillren) som gör mig nedstämd. Så jag ska testa att lägga till Saroten på kvällen också. Mycket piller. Hatar det. Men vad gör man? Jag får nog skaffa mig en dosett till att ha på kvällen. Ha ha!!! Jag hade Saroten först för att testa om det kunde hjälpa mot migränen. När jag började med Lyrica så slutade jag med de. Men nu får jag testa igen. Minns inte riktigt hur jag mådde på de.

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det bloggträff med några tjejer härifrån Nouw. Jag hoppas på att orka gå. Vi ska ses i mina kvarter så en liten stund orkar jag nog. Edgar får följa med för Jonas ska jobba. En av tjejerna ska ha med sin bebis så det kan ju bli kul. Vi tänkte först ha picknick men vädret tillåter nog inte det.

Godnatt! O tack för alla fina kommentarer! 💕

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

8barnochfru
8barnochfru,
Ibland är det så :/ fina bilder 😍
nouw.com/8barnochfru
sillyme
sillyme,