Dålig mamma?

När jag mår bra så känner jag mig verkligen som världens lyckligaste person. Jag har allt jag vill ha och lite till.

Men när jag mår dåligt och har ont så känner jag mig sjukt deprimerad. Mitt mående går ut över hela familjen och det tär så på mig.

Som idag. Jag och Edgar skulle gått till parken och träffat föräldragruppen från BVC. Men allt blev bara ett för stort projekt för mig. Jag har ont. Alltså kan jag inte bära. Hissen är sönder så vagnen var bara att glömma. Jag hade inte kunnat sitta på en filt på gräset pga smärtan. Om jag nu skulle burit honom i alla fall så hade det bara varit jobbigt att släpa med sig allt som behövs. För jag är själv. Jonas jobbar. Därför valde jag att stanna hemma.

Jag mår så dåligt när inte Edgar kan få leka med sina kompisar pga mitt mående. Igår skulle han lekt med en annan kompis. Men det fick jag också ställa in. Jag kan inte gå!!! Jag är så trött på min kropp. Varför var just jag tvungen att drabbas av denna skitsjukdom. Endometrios!!!

Nästa vecka SKA jag må bra och vi SKA komma ut och Edgar SKA få leka med sina kompisar.

Jag känner mig som en usel mamma ibland... 😿

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

lisoball
lisoball,
Klart du inte är usel! 😍😍
nouw.com/lisoball
Millasmat
Millasmat,
Ta hand om dig. Små barn mår inte dåligt av att vara hemma och leka med sin mor eller far någon dag. De har inte samma behov som ett barn som är större.
nouw.com/millasmat
Mirre ,
Man kan ju inte rå för hur man mår. Så det måste ju gå i första hand, hoppas att du får hjälp snart av sjukvården
sweetwords.se
LittleMrsD
,
Tråkigt att du känner så och att du har så ont:( Men Edgard är nog ändå som lyckligast i ditt sällskap. Så en dålig mamma tycker jag inte du ska känna dig som. Du gör ditt bästa och du älskar honom, det är det bästa du kan ge honom. Heja dig och hoppas att du kommer ut i veckan ändå 💜
Mysfamiljen
Mysfamiljen,
Du och pappa är det bästa som finns för honom. Han kommer inte sakna att inte träffa kompisar nu när han är så liten. Förstår din känsla men jag lovar dig att han är lycklig hemma med sin fantastiska mamma.
nouw.com/mysfamiljen
sillyme
sillyme,
Tack alla! ❤❤❤
nouw.com/sillyme
En Malin
,
Kan inte annat än att hålla med föregående talare... närmsta familjen räcker gott nog för en bebis. Jag har förstått att ni är väldigt sociala människor, och att du vill att Edgar också ska få sin del. Men som jämförelse kan jag berätta att sonen på 15 månader nu, inte lekt med/brevid något annat barn än sin storasyster. Och hon i sin tur (5 år) lekte inte med någon förrän hon började förskolan vid 17 månaders ålder. Innan dess träffade hon lite bebisar på babycafé med sångrytmik några ggr, men med väldigt lite interaktion bebisarna emellan. Så lugn, du är inte en dålig mamma. 😊