Dålig av spruta 2!

Här var jag nöjd och glad efter att äntligen få vara fullvaccinerad. Jag fick samma tant som förra gången jag fick sprutan. Hon kände först igen mitt namn. Sen när hon såg tatueringen så sa hon, åh det är ju du igen. Dig kommer jag ihåg. Hon tyckte tatueringen var så fin att hon ville visa sin kollega bredvid den. Kul!

Jag tog sprutan på eftermiddagen så kände inte av den alls på kvällen. Vi firade 8 år som gifta och tog en öl på Mikkeller. Jag var mest trött då jag fått gå långt eftersom bussen var försenad.

Jag tog sprutan i tisdags. I onsdags vaknade jag med feber som väntat. Under dagen steg febern och jag hade sån fruktansvärd värk i kroppen. Det var längesen jag hade så hög feber. 39,6 som högst. Jag yrade och höll på att svimma om jag ställde mig upp. Så jag var mest sängliggandes. På kvällen orkade jag inte med värken mer och tog två Alvedon. Då gick febern äntligen ner.

Dagen efter mådde jag sådär. Jag hade fortfarande lite värk. Men inte så hög feber. Jag kallsvettades mest.

Jag skulle egentligen åkt iväg till Ljungby på kvällen. Vi skulle på begravning. Men jag fick stanna hemma. Edgar fick vara med mig. Inte lätt att ha med en 4-åring på begravning kände vi. Edgar kan inte sitta stilla och vara tyst så länge.

Idag känner jag mig bättre. Men är fortfarande lite seg som efter en influensa. Hoppas på att orka gå ut en runda senare. Det är Pridefestival i Folkets Park. Men först ska det sys en regnbågströja till Edgar.

❤️🧡💛💚💙💜

❤️Magdalena❤️

  • Livet

Gillar

Kommentarer