Dagens middag - Vad äter ni?

Idag tyckte jag det passade bra med soppa så jag köpte såna där blandade soppgrönsaker. Men glömde potatis. Men det blev gott ändå. Jag hade tofu i också.

Edgar var lite tveksam. Han vill gärna sitta en stund och känna igenom all mat innan han kan äta den. Så det tar lite tid. Men det gäller väl bara att ha tålamod. Han stoppar in det i munnen och spottar ut. Något slinker väl ner till slut.

Jag funderar på vad man kan laga för någon ny mat. Edgar verkar ha tröttnat på pasta. Potatis verkar han inte heller tycka om direkt. Puréer går inte längre för han vill äta själv. Protein är inget problem. Han gillar de flesta vegetariska produkterna. Det är mer det där man ska ha till. Vad brukar ni äta? Kokta grönsaker verkar han inte heller tycka är så roligt. Det är så svårt! Jag har noll fantasi. För man har inte längre den där tiden att lägga på mat.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

familjennordberg
familjennordberg,
nudlar är en hit här hemma
nouw.com/familjennordberg
sillyme
sillyme,
Det måste vi testa! 😊
nouw.com/sillyme
Engsir,
Nä fy vad tråkigt det är med mat. Lagar mest mat till Cate, annars blir det oftast take away eller restaurangbesök för vår del. Cate gillar mest pannkakor, pasta och korv för tillfället. Majs och ärtor är grönsaksfavoriterna.
www.engsir.blogspot.se
Emma H
,
låt honom äta själv m sked lite grytor eller liknande. Det gör vår tjej, en dag kunde hon bara äta själv m sked.