Dagens mat - En ny vegofavorit!

Till mellis gjorde jag en supergod smoothie. Jag tog upp hallon, avokado, mango och grönkål från frysen. Sen lät jag det ligga och tina en liten stund. Sen tillsatte jag soygurt med blåbär och havremjölk. Mums! Den blev riktigt krämig och god. Så tjock att vi fick äta den med sked. Jag hade tänkt att ha i bananer också men det glömde jag. Men det gjorde inget. Edgar tyckte också den var god och åt upp allt.

Sen fick vi energi att gå ut en runda. Trots att hissen åter var avstängd. Suck!

Efter promenaden fikade vi. Det var en mindre nyttig fika. Men ibland får man lyxa till det lite. Jag gjorde semlor. Edgar fick äta bulle med lite grädde på. Det var tydligen gott.

Än så länge har jag inte ätit något godis denna veckan. Men det är svårt att bara sluta tvärt. En dag får man frossa lite. Man måste ju få unna sig något gott ibland. Annars blir livet mycket tråkigare.

Till middag åt vi F*skpinnar från Astrid och Aporna med potatismos och remouladsås. Inte heller så nyttigt kanske. Men det var så gott. Jag rekommenderar verkligen dessa. Jag har inte vågat köpa de innan för jag var rädd för att de skulle smaka för mycket som fisk. Men det gjorde de inte alls. Vi har testat någon annan sådan här produkt och den smakade för likt. Det är inte smaken man vill åt utan utförandet. Panerat är gott!!! De är gjorda på sojaprotein.

Mums! Edgar ville inte äta. Var nog för trött för det blev ingen vila i eftermiddags.

Frukosten har jag ingen bild på. Jag åt gröt från Provena med äpple och lönnsirap. Tänkte jag skulle börja med det igen. Det känns lite nyttigare än mackor. Fast jag föredrar att göra gröten själv och ha lite äppelmos eller bär på.

Vad äter ni till frukost?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

4foodies
4foodies,
åhh vad gott💕
nouw.com/4foodies
Stina
,

Du kanske fryser in egna eller färska hallon men vill ändå bara varna för de frysta i affärer då de kan innehålla kräksjukevirus. Livsmedelsverket avråder från att äta dessa utan att först Loka dem.