Dag 2 i Ljungby!

Godmorgon!
Hur mår ni? Jag mår bra. Förutom värk i bröstryggen. Jag har nog sovit för högt med huvudet. Så det kändes som knivar i ryggen igår. Jag hade så ont att jag mådde illa. Men idag känns det lite bättre.

Vi började dagen med att slappa. Jag låg i sängen och kollade på en serie. Vi hade inget planerat förrän klockan 14.

Edgar väntade otåligt på att något skulle hända. Han är lite rastlös. Sen har han fått växtvärk och har ont i benen till och från. Jobbigt!

Sen gick vi ut i det soliga vädret. Härligt! Man blir så mycket piggare när solen skiner.

Jag har en ny jacka. Den är så varm och mysig. Lite stor så jag kallar den tältet.

Vi gick hem till svärfar och hans fru. Där blev vi bjudna på middag. Sen gick vi till en jättefin och stor lekplats. Edgar fick springa av sig lite. Han hittade en kompis direkt som han började leka med.

Där fanns en häftig linbana. Edgar vågade inte åka själv så storebror fick hålla i honom.

Sen började det bli lite för kallt så då gick vi tillbaka. Vi blev bjudna på god fika.

Efter fikan blev det lite konsert. Mysigt!

Vi satt på golvet och lyssnade.

Sen började klockan bli mycket och vi skulle titta på Mellon. Så då blev det dags att gå tillbaka till svärmors hus där vi bor.

Vi tittade på Melodifestivalen och smaskade på lördagsgodis. Jag tyckte det var svårt att välja denna gång. Men jag gillade låten som fick minst röster. Malin Christin. Den kändes så ärlig och hade mycket känsla.

När vi skulle sova så kunde jag inte somna. Det gjorde för ont i ryggen. Men efter lite smärtlindring så lyckades jag till slut somna. Dumma rygg!!!

Vad hittade ni på igår?

❤️Magdalena❤️

Gillar