Covid-19 test!

Veckan blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Först blev ju Edgar sjuk. I onsdags började jag få ont i halsen och va snuvig. Sen har det bara blivit värre och värre. Huvudvärk, feber, värk i kroppen och hosta. Jag har varit helt utslagen. Så jag beställde ett Covid19-test.

Det var riktigt hemskt att ta. Först skulle man skölja näsan med koksaltlösning. Sen skulle man ta en lång bomullspinne och köra ner den i halsen. På mandlarna och sen så långt in man kunde nå. Köra runt lite i 5-7 sekunder. Javisst! Låter enkelt. Men jag klöktes hela tiden och höll på att kräkas en gång. Efter detta hemska så skulle pinnen upp i näsan. Snurra runt långt inne. Jag nös hela tiden. Kunde inte hålla pinnen kvar så länge. Efter det skulle man spotta i en liten burk och köra runt pinnen där också. Sen var det äntligen klart.

Jag var helt skakig och svettig efteråt. Tänk då om man skulle ha jättehög feber och inte kunna stå på benen och göra detta. Det går ju inte.

Idag redan kom svaret. Jonas lämnade in det igår. Så det gick snabbt. Jag trodde inte att de gjorde det på helgerna. Som tur var så var det negativt. Skönt det. Så nu hoppas jag att jag återhämtar mig snabbt så vi orkar fira Edgar ordentligt på tisdag när han fyller 4 år.

❤️Magdalena❤️

  • Sjuk

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,

Usch ja, så hemskt att ta det testet! Krya på dig och skönt att det var negativt! Och ja barnen blir stora så fort! 😍

nouw.com/carroat
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Skönt på sitt sätt att det var negativt

nouw.com/stenhagenbettan