Corona, sol & shoppingsug!

Hej!
Här sitter jag mitt i natten och skriver igen. Jag fick en så läskig olust-känsla innan idag angående Corona. Jag har tagit det med en nypa salt. Fram tills idag. Det sprids så snabbt så det känns läskigt. Inte för att jag tror att jag kommer att dö av det. Men Jonas, min man, har diabetes och tillhör därför en riskgrupp. Edgar har varit sjuk så mycket så jag vill verkligen inte att han ska få det. Jag tycker det är dumt att utsätta sig för det i onödan. Dumt att eventuellt sprida det vidare då det inte märks och känns så mycket i början.

Hur tänker ni? Vill ni att skolorna ska stängas? Tycker ni att förskolebarn ska vara hemma om det är möjligt? För oss är det nämligen möjligt.

För att tänka på något annat så sitter jag och surfar efter kläder och skor. Jag skulle vilja ha några baströjor för det är så tråkigt att sy. Att sy i enfärgat är tråkigt. Ha ha! Skor har jag inte köpt på väldigt länge.

Jag är fortfarande lite kär i dessa skor. Nu finns det leopard också. Mmmm! Har jag berättat att jag har varit skoberoende? Det är väldigt roligt med skor. Men sen jag fick Endometrios och bäckensmärta så vågar jag inte riktigt gå i vad som helst. Jag har en gammal fotskada också som fortfarande bråkar. Så jag går mest i sneakers eller Dr Martens. Men någon av dessa villhöver jag. Vilka är finast?

Nu ska jag surfa vidare. Kroppen värker ikväll. Jobbigt. Jag kan inte sova då. Det känns som att alla muskler spänner sig och sen gör ont.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
Åh svårt, gillar båda färgerna på skorna.
Jag är inte rädd över corona, det ha kommit till blekinge där jag bor nu.
Jag har en autoimmun sjukdom men jag är inte rädd ändå.
Jag gillar din blogg massor ❤️❤️
nouw.com/densaknadefamiljen
sillyme
sillyme,
Åh tack! 💕💕 Hoppas vi slipper viruset.
nouw.com/sillyme
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vi får ta ansvar så vi undviker att sprida smittan
nouw.com/stenhagenbettan
sillyme
sillyme,
Ja verkligen!!!
nouw.com/sillyme