Chokladmask & Hopp!

Idag har jag och Edgar varit själva för Jonas har jobbat. Efter frukosten passade jag på att använda en ansiktsmask. Denna gången med choklad. Mums! Jag ska försöka komma ihåg att göra det varje söndag.

Edgar har busat på sitt täcke som vanligt. Idag försökte jag bygga en liten fåtölj åt honom. Det gick sådär. Men han kunde sitta en liten stund i alla fall. Ibland kan han sitta helt själv utan stöd och ibland bara trillar han. Han får träna på balansen.

Jag har haft ont i huvudet flera dagar i rad. Gissar på att mitt blodvärde har sänkts efter alla blödningar. Imorgon ringer jag Endometriosteamet och ber dem ta bort min spiral. Jag orkar inte med blödningar och smärta längre.

Sötunge där! 😍

Sen har Edgar fått leka lite i hoppgungan. Det tyckte han var roligt. Men armarna hänger fortfarande lite för högt. Den kanske passar när han kan stå själv. 😜

Efter det så glömde jag tydligen att fota mer. Edgar har sovit lite i vagnen. Till middag åt han min hemmagjorda linsgryta. Den tycker han är god. Så lite klämmis på det.

Jag har färgat håret. Passade på när Edgar sov. Jag trivs genast mycket bättre. Det där med att vara blond är inte riktigt min grej.

När Jonas kom hem så fick Edgar duscha. Efter det en flaska välling och så snark. Han somnade direkt. Vi la honom i sängen och jag tänkte också sova. Men då hoppsparkar katten Saga på dörren så att Edgar blev rädd och vaknade. Så nu har vi precis gett honom en flaska ersättning.

Nu ska jag sova!!! Zzzzzzzzzzzzzz...

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,
Jag älskar choklad anstiktsmasker 😍
nouw.com/jennysvardag
sillyme
sillyme,
llinathor
llinathor,
Vad snygg du är och vilken sötnos 😍😍
nouw.com/llinathor
sillyme
sillyme,
iidajjohansson
iidajjohansson,
bolmgren
bolmgren,
Hej! 😊 jag ska ha en q and a, i min blogg och kmr svara på frågorna i en video. Skulle vara snällt om du ville ställa en fråga eller två 😁
nouw.com/bolmgren
sillyme
sillyme,
Ska fundera! 😊
nouw.com/sillyme
Saramadelene
Saramadelene,
Veckans blogg är avslutat kolla om du blev vinnare , om inte så delta gärna i veckans blogg igen <3
nouw.com/saramadelene