BVC & vaccin!

Hej!
Ursäkta om det har ekat lite tomt i bloggen. Men vi har varit lite krassliga och jag har inte haft någon energi.

Edgar blev mer förkyld igen. Antar att han fick ett annat virus. Men nu mår han bättre. Är lite småsnorig bara. Jag hade ju urinvägsinfektion och den har gjort mig så trött. Men nu har jag fått rätt medicin och mår bättre. Ska ta min sista antibiotika på söndag morgon.

Igår var vi på BVC igen. Man går ju inte så ofta nu så det var ett tag sen. Vi fick en ny sköterska för vår gamla har slutat. Lite tråkigt. Men hon här verkar också bra.

Först var det läkarundersökning. 1-årskontrollen. Läkaren hade en student med sig också. De lyssnade med stetoskop båda två och Edgar tyckte det kittlades. De klämde och kände lite och ställde några frågor. Han fick godkänt.

Sen ställde jag lite frågor till sköterskan om mat. Att Edgar har börjat vakna på nätterna igen och vill ha välling. Det är helt ok nu. Men när kindtänderna har kommit så bör man undvika det för det är så mycket mjölksocker i välling och det kan lätt bildas karies. Vi ska försöka fasa ut det sen.

Efter det var det dags för det vi fasat lite för. Vaccinet. Denna gång tog de båda sprutorna samtidigt vilket kändes bättre för oss. Så slapp det bli två stick som han fått tidigare. Nu är han ju mer medveten. Vi hade hans favoritgosedjur med, Panda. Han fick kela lite. Sen när det stack till så blev han så ledsen. Men det gick över snabbt. Han var så duktig.

När vi kom hem så åt vi glass. En sorbet med mango och passionsfrukt. Det var mumsigt! Det får man ha när man har varit så duktig. Edgar var lite hängig och gnällig. Det gjorde nog ont på benen.

I natt har jag sovit jättedåligt. Har legat och lyssnat på honom hela tiden. Rädd för att han skulle få hög feber. Han vaknade vid 5 och fick en flaska välling. Sen somnade han om hos oss. Vilket resulterade i ännu mindre sömn för mig. För jag är så rädd att Jonas ska slå till honom i sömnen vilket nog hände en gång för Edgar blev ledsen. Han hade lite feber då också så det var kanske bara det.

Idag har han varit lite hängig. 37,9 låg temperaturen på så det var inte så farligt. Han verkar ha ont så han fick en alvedon. Nu sover han för andra gången idag.

Han är nu 73,8 cm lång och väger 8,995 kg.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Egenodlatärdetbästa
Egenodlatärdetbästa,
Tråkigt de där med sjukdomar 😰 Hoppas han snart mår bättre ❤
nouw.com/egenodlatärdetbästa
sillyme
sillyme,
Tack! 💕
nouw.com/sillyme
Bloggande4barnsmamma
Bloggande4barnsmamma,
Usch! Jag får uvi med jämna mellanrum, det är hemskt! Krya på er och trevlig helg!
nouw.com/bloggande4barnsmamma
sillyme
sillyme,
Usch! Det är inte kul nej! Låter jobbigt! Tack detsamma! 🌸
nouw.com/sillyme