BVC & spruta mot Mässling!

Idag har vi varit på BVC med Edgar. Han lekte rundor där ett tag innan det var dags att gå in. Vi fick en ny sköterska där idag som hjälper till ibland.

Edgar fick börja med att bygga med klossar, visa var ögon, näsa och mun sitter och säga banan. Han imponerade på sköterskan med sitt stora ordförråd. Han visade hur bra han kan gå, eller springa. Han ligger jättebra till i utvecklingen.

Sen blev han mätt och vägd och var 80 cm lång och vägde 9930 g. Det var helt ok att kurvan sjunker lite vid denna åldern. Han är ju inte stilla en sekund.

Vi pratade lite om hans hosta han har. Hon ville att vi skulle avvakta lite. Antagligen är det bara saliv eftersom hans tänder är på väg upp.

Vi pratade även om mat. Att vi inte skulle vara oroliga för att han inte äter så mycket ibland. Att en portion stor som hans knytnäve räcker. Då blir det inte så mycket.

Sen var det dags för sprutan. Han fick ha sin panda och gosa med under tiden. Han tittade lite oroligt på sprutan. Jag tyckte att den såg lite otäck ut. Såklart blev han ju ledsen för det gjorde ont. Men det gick över snabbt igen. Så nu har han skydd mot mässling också. Det är så skönt tycker jag. För det är något som man har oroat sig för lite. För det finns ju de som struntar i sprutan och då får mässling och smittar andra.

Efteråt köpte vi glass för att han var så duktig. Det var mumsigt. Sen sov vi i 3 timmar. Vi är väldigt trötta idag. Jag känner mig seg i hela kroppen.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer