BVC & öl!

Idag fick jag sova lite längre. Jonas gick upp med Edgar först. Sen somnade de om. Jag vaknade av att Edgar pratade med tvn. Så vi gick upp och åt frukost. Han fick gröt och jag kaffe. Jag har blivit så dålig på att äta. Det blir så när jag har ont. Har ingen aptit då.

Edgar fick busa lite i gåstolen efter gröten. Det är bra att han kan stå upp då.

Jag testade kameran i min nya iPhone. Den känns bra. Man kan skapa djupskärpa. Coolt! Det här är Saga.

Efter lite bus så fick Edgar äta mellis. Det blev macka och klämmis. Han tycker det är så gott med macka så han dissar klämmisen. Mindre bra kanske. Jonas säger att han är som sin mamma. En mackälskare. Japp! Det är gott med mackor. Jag kan leva på det hela dagar.

Sen kom BVC-syster på besök. Det var 8-månaders kontrollen. Hon undrade lite vad Edgar kunde göra nu. Om han lyssnar efter ljud. Förflyttar sig. Äter. Sen berättade hon lite om hur man kunde säkra hemmet. Vi måste skaffa en grind till trappen. Vi bör nog skruva upp tvn på väggen. Är rädd för att den kan välta annars. Blommor borde flyttas och bord kanske skruvas åt så de blir mer stabila. Vi får krypa runt en runda i lägenheten och se vad han kan komma åt. Vi fick lite broschyrer. Bl a en om giftiga saker och vad man bör göra om bebisen kommer i kontakt med det. Vi fick en plastcylinder där man kan mäta saker så att han inte kan sätta i halsen. Vi pratade lite om kattmat. Hur gör ni? Vi har torrfoder i skålar på golvet i köket. Sen vägdes han ca 7500 g (minns inte exakt) och mättes 68 cm. Vi pratade lite om vaccination om vi ska ut och resa. Då bör han få mässlingsprutan tidigare. Vi får se om det blir någon resa.

Sen gick vi ut i det fina vädret lite. Vi hamnade på Triangeln, som vanligt. Köpte kattsand och kikade på Lindex. Men hittade inget kul. Jag hade inga pengar ändå.

Edgar tyckte det var tråkigt så vi gick ut igen. Letade efter något gott att äta. Vi hamnade till slut på Café Rondellen på Möllan där vi åt pizza och drack en öl. Edgar fick äta klämmis och smaka pizza.

Mums vad den satt fint. Öl och pizza för 80:- är helt ok.

Sen fick lilla grodan hoppa i hoppgungan. Hi hi! Hopp hopp hopp. Han tycker det är så kul.

Jag vilade en stund för jag var så trött och hade så ont. Är så trött på det nu. Varför kan jag inte bara få må bra?

Pyjamas på, ja eller någon ninjadräkt. Tack Ulrica, den passade ju perfekt! 😄Men han var lite svårfotad i mörkret. En vild ninja. 😜

Nu sover Edgar gott i sin säng. Han somnade först hos mig. Mysigt! Nu ska jag försöka sova.

Godnatt!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Zheeva
Zheeva,
Vi har också torrfodret på golvet i köket, nu är det ju bra då det står hundmat i vägen. När vi inte hade ett sånt här bra ställe så hade vi först kattmaten i en transportbur (och en sån där ihopfällbar svart från dogman) så inte hundarna skulle komma åt. Det vi kommer få fundera över är vattenskålen här hemma då den är rätt djup 😅
nouw.com/zheeva
sillyme
sillyme,
Det är så svårt! Funderar på att flytta upp på en bänk. Katter kan ju alltid hoppa upp. Men den når han ju sen också.
nouw.com/sillyme