Busungen & kalasfix!

Idag har jag känt mig något piggare och fått lite gjort. När Edgar vilade på förmiddagen så passade jag på att baka muffins som är både vegan och sockerfria. Recept och en liten video kommer upp sen.

När Edgar vaknade så testade vi de och de fick godkänt. Mycket mumsljud på de. Hoppas de andra barnen också tycker att de är goda. Jag tyckte de smakade lite som scones.

Sen blev det lite mys i bollhavet. Eller leksakshav med filtar. Det är kanske mer en lekpöl. Edgar verkar tycka det är kul att sitta där i alla fall.

Edgar har varit riktigt busig idag. Har inte kunnat sitta still en sekund. Jag har försökt städa och han har rotat fram prylar. Dvd-filmer ligger över hela golvet. Busunge! Här har han krupit ner i leksakskorgen.

Jag vet inte hur många gånger han har klättrat upp på resväskorna och hållit sig i den här lilla hyllan. Jag är rädd för att den lossnar snart. Klättra är kul.

Jag fick i alla fall det hyfsat klart i vardagsrummet. Har kalaspyntat lite. Upptäckte att där bara var 5 ballonger. Tråkigt! Jag får kanske gå till Coop imorgon.

När Jonas kom hem så åt vi pizza och kollade på Idol. Nu ska jag lägga mig så att jag orkar med morgondagen. Det ska städas, fixas tårtor och annat gott och kalasas. Edgar ska ha sitt 1-årskalas. Vi kommer att ha öppet hus mellan 13-19. Hoppas att inte alla kommer samtidigt.

Godnatt!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer