Busdag med mormor & morfar!

Idag kom mina föräldrar och hälsade på mig och Edgar. Först fikade vi. Sen gick vi ut på en promenad. Vi gick till Pildammsparken. När vi nästan var framme så kom jag på att jag hade glömt min mobil hemma. Oh noooooo! Värsta mardrömmen för en bloggare. Ha ha! Nej det var ganska skönt att vara utan. Förutom att jag inte kunde fota. Jag som hade tänkt ta fina bilder på Edgar i hans nya fina tröja. Kameran glömde jag också. Tankspridd!!!

Först gick vi till lekplatsen där. Edgar var redan ganska trött och orkade mest bara gunga. Vi gick en runda där. Sen fick Edgar en glass och jag fick sitta ner en stund.

Cooling!!! Tur min pappa tog några bilder. Efter att ha gått rundor i solen ett tag så gick vi till Triangeln. Där åt vi lunch på Redfellas. De har så goda sallader och smoothies.

Edgar och morfar gick till lekplatsen där och jag och mamma gick in på Skopunkten. Edgar har bara ett par tygskor som passar och som redan börjar bli för små. Han växer väldigt mycket just nu så vi har inte hängt med. Jag hittade dessa coola som han gillade direkt. Tur det! Det var sista paret och fanns bara i den storleken som jag skulle ha. En nöjd Edgar gick med på att sitta i vagnen en stund efter lite bråk. Skorna skulle ju på.

Sen gick vi till Folkets Park där Edgar fick springa av sig lite och leka igen. Det var mycket folk där. Sen var jag så trött i benen att jag knappt orkade stå. Edgar har också gått mycket idag. Snart behöver vi inte vagnen längre. Hur ska det gå? Jag som behöver min rullator. 😂

Nu har mina föräldrar åkt hem igen och jag och Edgar slappar i soffan. Det har inte blivit någon vila för Edgar idag heller så det blir tidigt i säng. Mer egentid för mig. Men jag vet inte om jag orkar göra något. Hjärnan vill sy men kroppen håller inte riktigt med om det.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer