Busbebis & kinkig bebis!

Fötterna är jätteroliga!

Igår var jag och Edgar själva hemma. Ja förutom Jonathan. Men han ser vi sällan till. Spelande tonåring ni vet. 😜

Sen fick det bli kläder på till frukosten.

Tusen tack för tröjan Jenny. Den passar ju perfekt!!! En fin läsare som tyckte att Edgar skulle ha denna fina tröja. Han gillar öronen. 😍

Till frukost åt Edgar en ny sorts gröt som vi fått prov på. En fullkornsgröt med katrinplommon och äpple i. Oj vad god Edgar tyckte den var. Vilken det var kommer upp i ett annat inlägg snart. Den måste alltså köpas hem. Jag tyckte också den var god.

Tröja - Lipfish (second hand // Byxor - Lindex (second hand)

Sen blev det bus på filten. Idag kändes Edgar mycket gladare. Busig! Kanske för att jag testade Multi-Mam Baby Dent. En kräm som lindrar vid tandsprickning. Det kändes som att den hjälpte i alla fall. Jag tror verkligen att det är någon tand på g. För han kan bli riktigt tjurig ibland utan någon synlig anledning. Känns lite som när man själv har PMS. För jag tror inte 5:e utvecklingsfasen gör detta. Eller?

Sen var det dags för lunch. Jag fick en förfrågan av @Mysfamiljen om jag kunde skriva lite om vad jag äter för vegetariskt. Igår blev det bara något enkelt. Quornfärs och pasta. Hi hi! Jag lovar att försöka bättra mig och skriva ut roligare recept. Kanske ha det som ett tema? En dag i veckan? Låter det kul? 😄

Edgar fick äta morotspuré. Nom nom! Det var gott. Jag skriver mer om den i ett annat inlägg. Han blev helt orange efteråt. Hi hi!

En stund efter maten var Edgar otröstlig. Ingenting dög. Förutom att bli buren. Det orkade inte jag så satte honom i selen. Då somnade han direkt. Mammas lille mysbebis. Sen blev jag kissig och försökte smyga honom i sängen. Men nej!!! Skriiiiik! Så det fick bli lite ersättning också. Då lugnade han ner sig en stund.

Sen hade vi söndagsmys på filten. Vi kollade på Mästerkatten i stövlar. En serie som är ganska kul. Samma som filmen. Det finns 4 säsonger.

Alltså dessa lekstrumpor. Så roliga! Såg ni filmen jag la upp igår? Ha ha! Jag bara skrattar när jag tittar på den för det ser så roligt ut. 😂

Sen när Jonas kom hem fick Edgar duscha av sig all mat han samlat på sig under dagen. Hi hi! Sen somnade han gott på först Jonas och sen mig. Vi tittade på iZombie. En rolig serie på Netflix. Sett?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jenny
,
Tröjan satt verkligen perfekt på Edgar 👌🏻😍 Kul att den kom till användning, snart har även han vuxit ur den 😊😉 Arvid kämpar också med tandsprickning, plötsliga gråtattacker känns som vardag nu 😏 Tänker att utvecklingsfasen gör det hela lite jobbigare för honom, för oj vad känslig han är! Hihi
sillyme
sillyme,
Ja det är nog både och som bråkar. 😊
nouw.com/sillyme
Mysfamiljen
Mysfamiljen,
Tema låter kul! Tack för taggen 😊Ha en fin dag!
nouw.com/mysfamiljen
sillyme
sillyme,
Tack detsamma! 😊
nouw.com/sillyme