Busa med hår & stor rumpa!

Igår började vi dagen så här som vanligt. Edgar får ligga på täcket och busa. Han vänder sig nästan om direkt. Försöker ta sig till saker. Denna låda är väldigt rolig. Han plockar eller välter ut allt och leker med själva lådan.

Hej! Han blir så sur när han inte kommer någonstans. Han vill så gärna men så går det inte. Men det är mycket nära.

När man blir trött av att ligga på mage så får man vända sig igen. Något som han verkar ha glömt ibland hur man gör och blir därför väldigt arg. Så mamma får komma och hjälpa till. Denna bitring är god att bita i.

Jag skulle egentligen på yoga men hoppade över det eftersom jag fick så ont förra gången. Fick även migrän. Kanske för att jag sovit dåligt. Eller så sov jag dåligt för att migränen var på g. Jag kunde inte slappna av.

Här ligger Edgar och slappar lite i soffan innan pappa Jonas ska iväg och jobba extra.

Jag kände mig så extremt uttråkad och förbannad på hissen. De SKA byta ut hela hissen men de kan inte säga när. Det lär väl ta tid. Skyller på att det tar tid att skaffa alla delar. Nu har vi i alla fall fått ett ärende av Hyresgästföreningen som vi först har skickat till vår hyresvärd. Om det inte händer något så rycker Hyresgästföreningen in och hjälper till.

Att busa med pappas hår är extremt roligt. Mammas hår får han inte leka med så mycket för han drar så hårt och mitt hår lossnar. Ha ha!

När pappa Jonas åkt till jobb så busade Edgar vidare på täcket. Jag försökte sitta lite vid datorn men har fått så ont i armen. Ni vet musarm, tennisarmbåge... finns det något som heter Smartphonearm? Det har jag nog fått. Ha ha! Den fick lite TENS sen på kvällen. Det var skönt.

Min stora rumpa och jag busade med Edgar. Hi hi! Vi satt upp ganska länge. Jag får så extremt ont i ryggen. Misstänker ett diskbråck i ryggen som jag fått via jobb. Det blir värre och värre. Skötbordet är alldeles för lågt och jag sitter som en hösäck. Måste försöka räta på ryggen. Träna upp den lite. Borde man kontakta en sjukgymnast kanske? Eller Vårdcentralen? Vad kan man göra?

Edgar sov några rundor i vagnen under dagen. Det är lätt att söva honom där. Så tur man har den. Jag skulle egentligen vilja sätta ner vagnen i källaren så länge så det är lättare att komma ut. Men då har vi inte den till sömn i lägenheten. Men det behövs kanske inte. Roligare att kunna komma ut. Men vagnen måste ändå upp en våning. Men det är ju lättare än ner för 4.

Vi kollade lite Netflix sen. Låg på täcket och hade mys. Edgar fick välling vid 20. Sen var han väldigt övertrött och busig. Han börjar bli vild. Går inte att lämna honom en sekund. Hur ska det bli sen när han kryper/springer runt. Hjälp!!! Då får man nog ingen lugn stund över. Bloggen får bli lidande. Hi hi! Det märker jag för varje dag som går att den blir. Samt allt annat. Men det gör inte så mycket. Att busa med Edgar är ju det roligaste som finns.

På kvällen kollade vi på Eurovision Semifinal. Edgar tyckte det var spännande men var väldigt trött. När Jonas kom hem vid 21 så fick han sova på honom sen. Men vaknade till en gång när vi sen la honom i sängen så det fick bli en flaska ersättning vid 23. Sen gick det bättre. Han var nog lite uppblåst i magen av maten han fick igår. Bönor. Han kräktes väldigt mycket.

Det var bara EN som märkte att jag hade fotat med en annan kamera. Vad tycker ni? Roligare med systemkameran eller går det lika bra med iPhonen? Kanske en blandning? Jag vill ju att bloggen ska se proffsig ut. Då är mobilbilder inte så roligt kanske.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

klara ericsson
,
Hoppas du får världens bästa fredag <3 http://nouw.com/klaraericsson
sillyme
sillyme,
Tack detsamma! 😊
nouw.com/sillyme