Bus med granen & julmys!

Den kulan vill jag ha!

Jag hade planerat att jag och Edgar skulle gå ut och gå en runda efter förmiddagsvila och mellis. Men det blev aldrig av för Edgar sov mellan 12:45 till 15. Det hann börja bli mörkt innan vi var klara.

Det är så tråkigt med vintern. Dagarna blir så korta!

Idag har granen varit extra rolig. Edgar har varit busig. Han stod upp och släppte soffan flera gånger på raken. Han stod och tittade på granen utan att tänka på vad han gjorde. Ibland känns det som att han ska släppa och bara gå iväg. Så gör han nog snart.

Jag försökte ta en bild på oss när vi hade tomteluvorna på oss. Men det var lite mörkt och Edgar kunde inte vara still. Så det blev lite mörkt och suddigt.

Vi har lyssnat på lite julmusik och smaskat på pepparkakor. Jag har funderat på lite mer julpynt. Vi behöver en ny slinga till granen och jag skulle vilja ha något i hallen också för där är så mörkt.

Jag gjorde ett försök med att skydda granen och sätta två stolar framför. Men Edgar är smart och flyttade på stolarna så att han kunde komma i mellan. Busunge! Det var nära att han välte den en gång. Men jag hann fram i tid.

Idag har Edgar kört med tåget en del. Han går på och av så fint nu. Men det är lite lätt och välter ibland. Vi får lägga någon tyngd i kanske.

Nu har Jonas kommit hem från jobb så nu blir det fredagsmys. Vi får väl kolla på Idolfinalen. Vem tror ni vinner? Jag hoppas på Chris.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Emma H
,
Testa om han vågar gå själv mellan er, det gillade vår tjej o lätt att ta emot. Iofs så var hon en fegis o släppte inte min hand förrän 2 månader efter första egna stegen. Kunde iaf gå innan sin 1 årsdag så jag slipper bli nervös inför förskolestarten i januari.