Bus i parken & sköldpaddor!

Igår efter frukosten så gick jag och Edgar till parken. Där var väldigt mycket folk. Edgar var helt vild. Först lekte vi lite på lekplatsen. Edgar hittade en pojke som hade en boll. Så han lekte lite med honom och bollen.

Sen hittade vi ett träd där vi lekte kurragömma. Edgar räknade till fem och lekte tittut. Sen jagade vi varandra runt runt.

Busunge! Helt vild och sprang iväg så jag knappt hann med. Fick bära honom tillbaka och hämta vagnen. Sen ville han hoppa på hoppkuddarna. Det var kul. Jag var rädd att han skulle rulla ner men han klarade det fint. Där hittade han en massa skor som han ville ta.

När han blev lite för vild så fick han sitta i vagnen istället. Vi köpte glass som vi mumsade på i solen. Det var riktigt varmt igår. Jackorna var helt onödiga att ha på sig.

Sköldpaddorna var ute. Edgar tyckte det var spännande att titta på de. Sen gick vi till Konsum och handlade. När vi kom hem så fick jag släpa på allt upp för hissen fungerar fortfarande inte. Det är så jobbigt för Edgar är så tung nu. Han fick gå upp sista trappan.
Efter lite lunch så somnade Edgar gott och jag satt och bloggade lite.
Resten av dagen var vi inne för vädret blev helt plötsligt dåligt. Så det lockade inte att gå ut igen.
Jag lagade pasta Penne med korv och en tomatsås med ost och creme fraiche i. Edgar tyckte det var så gott så han åt upp alltihop.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
vilka härliga bilder 😍
nouw.com/bolmgren