Bus i parken & ledvärk!

Hej!
Idag har jag inte hunnit med något förmiddagsinlägg. Det är alltid fullt upp när man är själv hemma med Edgar.

Edgar vaknade en gång i natt och fick välling. Jag hade svårt för att somna igen då kroppen värker. Jag tror mer och mer att det är mina minipiller som gör det. Jag får alltid ledvärk av starkare hormoner. Nu har jag inte haft en blödning sen juni. Jag ska träffa min Endometriosläkare på tisdag. Då får jag ta upp detta. Jag skulle vilja sluta med pillren för att se om jag mår bättre både fysiskt och psykiskt. Min kropp gillar inte alls hormoner. Det skulle vara skönt att vara sig själv ett tag. Det känns helt galet att behöva knapra antidepp och gå till psykolog bara för en tablett ställer till det i kroppen. Men visst. Det är ju bra för en med Endometrios att inte blöda. Det kan ju bli värre.

Idag gick vi upp klockan 8. Det är så mysigt på morgnarna med Edgar tycker jag. Jag dricker kaffe och vi tittar på något på tv. Idag blev det Babblarna.

Sen blev det en runda till Folkets Park. Solen skiner idag men det är jättekallt. Jag testade ett par fleecevantar på Edgar idag. De är bra för där är ett band som man drar igenom overallen. Men eftersom händerna ofta åker in i overallen då den är lite stor så åkte vantarna av hela tiden. Vi får testa ett par andra nästa gång. Vi har ett gäng.

Edgar ville gung gung gung. Så det fick det bli. Han blev lite sur först bara för där var upptaget. Men sen blev han nöjd. När han gungade så kom det en spännande liten traktor och körde förbi. Med grävskopa och allt. Wow! Lite bilintresserade är han nog ändå. Men det är ingen stor favorit ännu. Han har några bilar som han leker med ibland. Men favoriten är fortfarande klossar och Duplo.

Edgar fick gå själv idag. Det gick jättebra. Ibland trillade han eller hittade något spännande. Grus är roligt. En spann och spade ska köpas.

Vad är det här? Det måste man smaka på. Urk! Jag tittade bort en sekund och han slickar på en stubbe. I sandlådan är där bord och stolar.

Efter en promenad genom parken för oss båda så fick Edgar hoppa upp i vagnen igen. Men det ville han inte. Han är så otroligt envis. Men det går över snabbt som tur är.

Vi gick en runda till Konsum som vanligt. Det är så dumt att småhandla så här varje dag. Helst när man har ont om pengar. Men vi behövde lite Mellosmask och middag.

När vi kom hem så fick jag inte hissen att fungera. Då fick jag lite panik. Jag orkar verkligen inte släpa upp allt. Men det var bara ytterdörren som inte gick igen ordentligt. Så till slut kom vi upp.

Väl hemma så blev det mellis. Sen har vi pratat med Edgars mormor. De kommer ner på onsdag. Jonas vill jobba extra och jag ska till arbetsförmedlingen. Det var ju bra.

Nu sover Edgar gott och jag slappar i soffan med en kopp kaffe. Jag vet inte vad vi ska hitta på sen. Kanske städa lite till eller leka med lera. Vi får se!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

elinor
elinor,
Mysigt att hänga ute. Mindre mysigt med ledvärken. 😔 Hoppas ni kan komma fram till ett bättre alternativ.
nouw.com/elinor