Bus i köket & klädfix!

Godmorgon!

Nu orkade jag inte blogga igår kväll igen. Det kräver lite mer tid när man har fotat med systemkameran. Men visst blir bilderna roligare? Det känns som att man blir mer kreativ också.

Edgar fick vara byxlös ett tag för att se om det var lättare att lära sig krypa då. Men nej! Han har inte fått till det ännu. Men blir väldigt arg när han inte kommer någonstans. Han vet att det går. Han blir också arg på magen som bråkar med att kräkas lätt när han ligger på mage.

Igår var vi själva hemma eftersom Jonas jobbade. Vi gjorde inte så mycket. Jag orkade inte gå ut. Orkade inte ens testa hissen. Känner mig så uppgiven. Bära i bärsele kan jag inte just nu. Det gör för ont efteråt. Känns inte värt det. 7 kg är mycket att bära på.

Edgar fick ligga i sängen och mysa lite när jag sorterade bland hans kläder. Nu är allt i storlek 62 borta från byrån och något i 68 också. Jag tog bort second hand-kläderna så det bara finns i storlek 74 nu. Vi har så mycket second hand. Inget alls nytt i storlek 74 märkte jag. Lite tråkigt. Funderar på att åka till Ullared när vi är i stugan sen. Det ligger bara 1 timme bort då. Perfekt!

När jag värmer Edgars mat så brukar han få sitta i sin stol och leka lite. När han är för hungrig så åker leksakerna i golvet. Då får katterna akta sig så de inte får de i huvudet. Igår fick han äta min hemmagjorda blomkål med tomat och tofu. Den tycker han är god. Sen lite klämmis på det. Jag lagade lite mat till mig själv under tiden. Det fick bli något enkelt som pasta med ostsås och sojabollar.

Duck face. Edgar gör likadant som jag när han koncentrerar sig. Gör en pussmun. Eller duck face som vi brukar säga. Så söt!

Hänger lite i väntan på maten. Hi hi! När han har ätit en stund så brukar han vända sig om och suga på kudden. Den är riktigt äcklig nu kan jag säga. Lite blandad mat. Så den måste nog åka i tvätten. Hi hi!

Jag fotade mest köket igår eftersom vi satt där ett tag.

Efter maten blev det bus på täcket igen. Här är några av Edgars leksaker.

Jag satt i soffan och fixade lite med bloggen. Blogkeen bråkar just nu så jag kan inte läsa andra bloggar än de på Nouw. Tråkigt! Jag får inte upp flödet på datorn. Sen har kopplingen till Facebook slutat fungera. Jag upptäckte att jag har färre läsare. Det kan nog bero på det. Alltid är det något som ska bråka. Trist när man har tävlingar och samarbeten.

Edgar har bara sovit korta stunder under dagen. Lite i vagnen och lite på mig. Så på kvällen var han väldigt trött. Jonas kom hem vid 19:30 och sen fick Edgar välling. Han somnade på mig först och sen fick han lägga sig på Jonas ett tag.

Vi kollade något avsnitt Gotham. En riktigt bra serie tycker jag. Har ni sett den?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Engsir,
Åk till Ullared, ni kommer inte ångra er. Gud vad mycket man kommer hem med!
www.engsir.blogspot.se
sillyme
sillyme,
Hi hi! Låter farligt för plånboken. 😜
nouw.com/sillyme
Mikaelastenmark
Mikaelastenmark,
Så himla söt pojke 😊
nouw.com/mikaelastenmark
sillyme
sillyme,
Emma H
,
Åhh måste oxå ta en sväng till Ullared är ju bara en timme bort. Ställer han sig upp på alla fyra o sen inte riktigt förstår hur man ska göra eller? Här är de oxå en liten som bli frustrerad att hon inte kommer fram hon drar upp benen men det går inte riktigt. Så gulligt ändå 😊
sillyme
sillyme,
Nära och bra ju. Nja han får inte ihop både armar och ben samtidigt. Men det kommer nog. 😊
nouw.com/sillyme