Bruten tå & kalas!

Hej hej!
Hur mår ni? Jag mår bra. Förutom att jag slog i tån i en stol igår. Den gör så ont och är blå. Så jag är lite rädd för att jag har brutit den. Det kan vara en stukning också. Men jag får tejpa den och gå med kryckor. Jag är så klumpig. Man kan få benskörhet efter en radikal hysterektomi. Jag har ju opererat bort allt så jag inte har kvar några egna hormoner. Men jag hade kanske brutit den ändå.

Igår färgade jag håret. Jag ska bleka det också sen när jag orkar. Det är lite klurigt när inte allt ska blekas. Men jag är van.

Min stackars lilla tå. Vi hade ingen kirurgisk tejp hemma så det fick bli maskeringstejp. Ha ha! Man gör tydligen inget åt brutna tår. Så jag får försöka att inte stödja för mycket på den.

Igår var vi på kalas hos en pojke som har fyllt 3 år. Edgar fick äntligen leka med sin kompis Nova igen. Det var hennes lillebror som fyllde år.

De försvann upp på hennes rum en stund och det var tyst. Efter ett tag kom de ner utklädda och sminkade. De skulle rädda Elsa (Frost) som var fast på ett berg.

De fick leka sätta knorren på grisen. En lek man ofta lekte på barnkalas när man var liten. Kul att vissa lekar hänger kvar.

Det blev även fiskdamm där barnen fiskade upp strumpor och blöjor och blev lite sura. Men till sist fick de en godispåse.

Vi stannade kvar och tittade på Melodifestivalen. Eller ja, det var mest jag och Jonas som tittade. Barnen ville leka vidare och lillebror skulle nattas. Jag tyckte väl att rätt låtar gick till final. Vad tyckte ni?

Vi kom hem sent och vi var så trötta. Edgar somnade nästan direkt. Vilket är lite ovanligt. 😍

❤️Magdalena❤️

Gillar