Brrrrr Hej!

Här sitter jag med feberfrossa. Det är tredje dagen för mig. Edgar blev dålig igår. Stackaren. Inte igen!!! Febern är hög och går inte ner så bra med alvedon. Så han fick en Ipren igår kväll så att han kunde sova. Jag kan inte sova med feber. Man bara yrar.

Dumma dumma influensa. Hoppas Jonas slipper det. För han får vara hemma och ta hand om oss. VAB och VAF på samma gång. 😜

Har ni några bra tips? Vi har köpt vätskeersättning och hostmedicin nu. Edgar äter välling och klämmisar. Mer än vad jag får i mig. Så det är ju bra!

❤️Magdalena❤️

  • Sjuk

Gillar

Kommentarer

Millasmat
Millasmat,

Ipren och Alvedon till er båda. Jag brukar tycka om nyponsoppa med vaniljglass när jag är sjuk. I år har jag vaccinerat mig mot influensan så jag hoppas jag slipper.

nouw.com/millasmat
Millasmat
Millasmat,

Krya på er!!!!!

nouw.com/millasmat
Jennysvardag
Jennysvardag,

Krypa på dig 💕

nouw.com/jennysvardag
Åsa
,

Stackars er! Vi hade influensa strax innan jul och fick inte heller ner febern med Alvedon men när jag ringde 1177 visade det sig att han skulle ha en betydligt högre dos än det som stod på förpackningen. De räknar på vikten. Annars brukar det fungera att alternera mellan alvedon och Ipren som man får ge samtidigt eftersom det är olika verksamma ämnen. Krya på er!