Bråkiga tänder & mammas lådor!

Fast att det varit fint väder idag så har vi stannat hemma. Min man fick ett ryck och gjorde fint i köket och jag har dammsugit.

Edgars tänder bråkar fortfarande så vi har alla varit lite trötta. Här ligger vi och slappar i soffan. Det fattas bara den andra katten.

Sen har vi lekt lite med lådorna i min byrå. Idag var det klämmor och armband. Vi blev så fina! Snart hittar väl Edgar min sminklåda också. Får nog sätta lås på de.

En mindre nöjd Edgar som fick sitta i gåstolen en stund när vi städade. Han är överallt. I köket plockar han upp gammal mat som han tappat och ska äta. Mmmm gamla mackbitar. Tur det inte är något farligt i alla fall. Men nu är där städat och fint. Vi borde ha en liten handdammsugare i köket.

I väntan på maten. Ikväll gjorde vi makaroner och färs. Det tyckte han var gott. Det var väldigt kul att leka med makaronerna också och slänga ner de på golvet. Vi måste skaffa en hund. He he!

Edgar fick testa den nya muggen från Twistshake idag. Den är jättebra! Snygg färg tycker jag. Vilken är er favoritfärg?

Sen fick han sitta i gåstolen igen när vi torkade golvet med mopp. Annars hade han blivit helt blöt. När man dammsuger så kryper han efter. Det är bra! För då vet man var han är.

Jag och Edgar sov mellan 16-18. Jag var så trött. Sen kände jag mig mycket piggare.

Nu ska jag sova. Imorgon måste vi åka och handla!!!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer