Bråkig kropp & födelsedagsfix!

Idag har inte varit någon bra dag för mig. Jag som skulle ordna så mycket inför Edgars 1-årsdag imorgon. Jag har sovit dåligt och vaknade med stark smärta som var så stark att jag blev väldigt påverkad och mådde illa. Jag blir så ledsen och besviken på min kropp då. Varför kan jag inte få må bra??? Jag har Endometrios för er som inte vet.

Edgar busade rundor som vanligt i alla fall. Här sitter han och tittar på Babblarna. De får man ta till när man behöver en paus.

Ligga under bordet är kul. Det blir lite som en koja. Ibland dyker det fram en busig katt-tass från någon stol. Katterna gillar också kojor.

Jag har gått och väntat på att min läkare skulle höra av sig hela dagen. Men nej! Jag har pratat med barnmorskan och sköterskan i Endometriosteamet sen i tisdags och min läkare skulle vara tillbaka idag. Antar att hon har haft fullt upp. Idag har smärtan varit värst. Jag har bara velat sova men har inte ens kunnat göra det. Jag hoppas hon hör av sig imorgon. Eventuellt måste jag höja min dos Lyrica igen. Usch! Tycker inte om den då jag blir så yr. Helst om jag glömmer att ta en dos vilket händer allt för ofta.

Jag är lite smått förvirrad märker jag. Blir väl lätt så med en snart 1-åring som busar rundor överallt. Någon grind har vi inte hunnit köpa ännu. Så man måste ha koll på trappan hela tiden. Jag vågar inte lämna Edgar någonstans själv. Har ni det också så?

Edgar vill kela med allt nu. Allt från filtar till... trumpinnar. Man måste ju testa. 😂

Ikväll har jag som tur var mått lite bättre. Så jag bakade vällingmuffins med banan. Edgar ska få det till frukost imorgon. Vi får se hur de blir. Vi provsmakade lite. Jag tyckte inte de var så goda men Edgar och Jonas gillade dem.

Sen har jag slagit in en massa presenter. Hoppas vi hinner med en mysfrukost imorgon innan Jonas ska iväg och jobba.

Tänk att Edgar blir 1 år imorgon!!!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,
1 år går för fort 🙈😍
nouw.com/jennysvardag
En Malin
,
Vad fin Super Mario-pyjamas! Var har du hittat den?? 😊
sillyme
sillyme,
på Wish! 😊
nouw.com/sillyme
Karin
,
Men människa! 😂 Köp en grind! Du har ju pratat om det i månader! 😂😉
sillyme
sillyme,
Ha ha ja! Vi får aldrig tid över att åka och titta på någon som passar vår konstiga trappa. 😂
nouw.com/sillyme
Karin
,
Ja, tid är ju en bristvara efter att barn gjort entré! 😆