Boll-lek & rotfrukter!

Idag har jag och Edgar varit själva hemma. Vädret har varit riktigt tråkigt så vi har fått stanna inne. Edgar har busat runt i den här med sina bollar och andra leksaker. Det är nog lite mysigt att sitta där i.

Sen vilade han i två timmar i förmiddags. Men i eftermiddags så vägrade han. Fast att han var trött.

Till middag gjorde jag rotfrukter och quornbitar i ugn. Morot, kålrot och majrova. Edgar fick plocka själv. Jag tog i lite citronpeppar och det var nog dumt. För han verkade tycka att det var starkt. Jag hade även koriander och basilika i. Han åt upp det mesta så det var nog rätt gott ändå.

En trött kille som vägrade sova. Jag gjorde flera försök innan jag gav upp.

Ikväll har vi lekt med bollarna med katterna. Det var riktigt kul tydligen. Edgar tyckte det var spännande. Han och katterna tävlade om vem som kunde ta bollen först. Edgar vann hela tiden för de vågade inte riktigt gå emot den här busungen. De är rädda om sina svansar.

Jag själv har inte gjort så mycket. Diskat två maskiner disk samt dammsugit i köket. Där såg ut som ett bombnedslag. Det blir lätt det när jag är själv hemma och inte hinner med och Jonas jobbar mycket. Men nu ser där bättre ut. Jag har även börjat klippa ihop en video från hans 1-årsdag.

Edgar lyckades krypa upp i soffan själv idag. Han ställde sig på gåstolen och klättrade sen vidare upp. Ner var lite svårare så jag fick hjälpa honom. Snart får vi nog köpa en störtkruka till honom. Han tjongade in huvudet i elementet men sa inget. Jag tog upp honom direkt och In The Night Garden på tvn tog bort fokus på det onda.

Jag sitter och letar efter recept till Edgars kalas på lördag. Jag behöver något sockerfritt och veganskt. Har ni något tips? Funderar på cupcakes. Men har aldrig bakat det utan ägg. Får kanske provbaka först. Det blir en vanlig tårta till oss vuxna som äter komjölkprodukter. Kom gärna med tips om ni har några.

Nu ska jag nog gå och lägga mig. Har varit galet trött hela dagen. Inte blev det bättre av att Edgar sovstrejkade.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Yasminegill
Yasminegill,