Bobbo & mycket sömn!

Igår gjorde vi inte alls mycket, Edgar och jag. Jag var väldigt förkyld. Tyckte först att Edgar var lite varm men det försvann så det var nog bara som han hade busat. Svårt att veta ibland. He he!

Edgar fick sitta i Bumbostolen. Vi tycker det är så svårt. Han vill gärna sitta upp. Men kräker så mycket fortfarande. Har ni något tips? Därför får han oftast ligga ner direkt efter maten. Annars kommer det mesta upp igen. Tråkigt! För han har börjat tycka det är lite tråkigt att ligga ner. Han kan ju vända sig till mage men kommer fortfarande ingenstans. Han kan förflytta sig när han ligger på rygg. Då tar han spjärn med benen och asar sig framåt. Ser lite roligt ut. Hi hi!

Något spännande på TVn. Jag fyller hans låda och så tar han ut allting. Så höll vi på ett tag. Väldigt skoj tyckte Edgar.

Vi sov mellan 11:30 och 13:30 samt 16 och 18. Vi var båda väldigt trötta. Jag var helt säker på att förkylningen skulle bryta ut hos Edgar också. För han var lite tjurig igår. Men nej. Inget ännu. Hoppas verkligen han slipper det. Det är extra jobbigt när det är så varmt. Vi har jättevarmt när solen står på eftersom vi bor högst upp. Kanske dags att köpa persienner. Vi blir aldrig färdiga till det. Trodde vi kunde få det av hyresvärden eftersom temperaturen går upp över 28 grader ibland. Men nej. Enligt Hyresgästföreningen ska man inte ha varmare än så.

Angående Hyresgästföreningen. Vi skickade in en lapp till hyresvärden om hissen via Hyresgästföreningen. Helt plötsligt fungerar hissen bättre. Är inte det konstigt? Den är inte utbytt. Men har fungerat sen i torsdags. Men den lär väl sluta med det inom en snar framtid igen.

När Jonas kom hem tittade vi på Babblarna så Edgar hade inte riktigt tid med honom. Hans favorit Bobbo busade. Han blir helt vild när han ser honom. Dadda och Diddi är också favoriter. Sen har han börjat gilla Babba också för han kan säga både det och Dadda. Det tycker han är roligt.

Edgar fick välling redan vid 16 eftersom han var så tjurig. Så när vi andra åt korv med bröd så fick han smaska på någon majskrok. Sen fick han en flaska ersättning och somnade hos Jonas. Han behövde nog sova lite denna dag.

Jag och Jonas passade då på att kolla ett avsnitt Gotham. Det är så spännande!!! Tittar ni på det? Blir sugen på att kolla Batmanfilmerna igen så det får det nog bli sen när serien är klar.

Jag hade 38,1 graders feber så gick och la mig sen. Tog 2 alvedon för hade sån värk i kroppen. Det är så jobbigt. Det värsta med feber tycker jag.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Mirre - Sweetwords,
Har mailat dig med, använd det jag skrev på den mailen du maila mig på, ha en bra dag nu och vi tar det kl 16 =D
sweetwords.se
E,
Hoppas kräket slutar snart. Hos oss händer det sällan sedan någon månad tillbaka. Matkräk är ju inge kul 😟 Och njut så länge E är hyfsat still 😉 vår förflyttar sig fort som ögat nu 😲
komlillamonster.blogg.se
sillyme
sillyme,
Vad skönt att slippa. Oj oj! Har han börjat krypa? 😍
nouw.com/sillyme
Emma
,
Vår lilla kille slutade kräkas så fort vi tog bort mjölken ur hans kost. Förbättringen kom redan dag 2. Vid 1,5 år gav vi mjölk igen och nu äter han mjölkprodukter dagligen. Det var aldrig någon allergi utan enbart magmunnen som påverkades.
sillyme
sillyme,
Det kanske man skulle testa. Så svårt bara för det är mjölk i nästan allt. Kan testa mjölkfri gröt och välling kanske. 😊
nouw.com/sillyme
Emma H
,
Har han alltid kräkts mkt? Vår lilla kräker bara när hon ätit för mkt vilket inte händer så ofta. Kan ni inte sätta honom i matstolen med bordet framför m leksaker så kan han ju sitta o leka där. Eller sätta honom på golvet med kuddar runt omkring om han skulle vingla omkull 😊 En fråga får man verkligen sätta barnet framför tv:n? Vår lilla får inte titta på skärmar då vi fått för oss att det blir för mkt intryck för dem.
sillyme
sillyme,
Jag antar att Edgar också äter för mycket och därför kräks. Han sitter en del vid matbordet. Får leka där när vi lagar mat och fixar hans mat och så. Så han vill nog inte sitta där mer än så. På golvet får han sitta ibland. Men då kräks han också. Vi låter inte honom sitta framför tvn hela tiden. Bara några enstaka gånger. Vi tittar då på bebisvänliga program. Tror det är ok när de är så här stora. Men man gör som man själv vill. Jag var också emot det först. Men så blev det som det blev. Han älskar Babblarna. 😊
nouw.com/sillyme