Blodprover inför OP!

Förra natten kunde jag verkligen inte somna. Det är så jobbigt. Hjärnan snurrar och jag känner mig för pigg. Jag testade att gå upp en stund. Sen till slut somnade jag. Då var klockan 4:30.

Klockan ringde 7 för Edgar skulle till förskolan. Men han hostade lite så han fick stanna hemma. Lite jobbigt då jag skulle iväg och lämna prover och hämta mediciner på Apoteket. Jag blev orolig för att bli sjuk själv så Jonas fick komma hem från jobb.

Såklart så fick jag dundermigrän eftersom jag inte sovit. Sov en liten stund innan det var dags att åka iväg till sjukhuset.

Jag hade en tid vid 13 att lämna blodprov. Man måste ringa och boka det nu. Det fanns en tid kvar när jag ringde i fredags. Trodde inte att man skulle behöva ringa tidigare på en mottagning där det egentligen är Drop-in.

Först gick jag inom Apoteket. Mediciner och såna där härliga svampar att tvätta sig med innan OP. Usch! De är hemska. Allt tog lite tid och jag började känna mig stressad. Men jag hann precis i tid.

Jag fick träffa en bra sköterska som tog blod. Han var försiktig och noggrann. Jag är så svårstucken så det brukar alltid bli problem. Men han klarade det på första försöket. Skönt det! Förutom att han glömde ett rör och fick sticka en gång till.

Sen kunde jag äntligen hem och slappa igen.

Jag har funderat över vilket det bästa plagget är efter en operation och kom fram till att en byxkjol med högmidja är skönt. Så det sydde jag en i helgen.

Den här började jag på igår. Jag ska försöka få den klar idag. Man får unna sig något nytt när man är nyopererad.

Idag skiner solen i Malmö och det blir nog rätt varmt. Så vi får ut en runda. Sen lär det väl dröja någon dag innan jag kan gå ut igen.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Tuffa dagar framför dig
nouw.com/stenhagenbettan
sillyme
sillyme,
Ja det är ju det. Tur att man kan fylla de med något kul också. 😍
nouw.com/sillyme