Blir ledsen!

Pappas bandtröja på sig!

Edgar utvecklas så otroligt mycket nu. Det är så roligt. Om man frågar honom vad djuren säger så svarar han. Tiger blir grrrr, apa kan han säga, katt blir mjau, får och lamm blir bä. Det är så kul när man kan kommunicera. Han säger DÄR hela tiden. Pekar på allt.

Han har också börjat bli ledsen när någon av oss går iväg. Igår kväll när vi skulle vila så sa han pappa och började gråta. Han saknade pappa. När en av oss ska gå ut så blir han också ledsen. Tur han inte går på förskolan ännu. Det hade varit riktigt jobbigt känner jag. Men det är väl en fas som vi måste gå igenom.

Edgar blir lätt ledsen för allt nu. Tar man något ifrån honom så gråter han högt och tårarna sprutar. Men det går över fort om man ger honom något annat.

Han har en kindtand på gång. Den gör nog väldigt ont. Så nästa natt får det nog bli en alvedon så han kan sova. Jag tror det är den som väcker honom hela tiden. Han äter inte heller som vanligt. Puréer är lättare att få i honom. Så det har vi fått gå tillbaka till. Annars är mackor och klämmisar det han äter bäst. Inte ens välling äter han upp. Han brukar få 200 ml.

Har ni några tips på hur man kan lätta tandsprickning? Vi får kanske börja använda den där matnappen med något kallt i igen.

❤️Magdalena❤️

Gillar