Blev nekad bussturer & Bolibompa på stan!

Idag mellan 12-15 skulle Bolibompa uppträda på Gustav Adolfs torg i Malmö. Jag och Edgar var ute i god tid tyckte jag. Vi stod och väntade på bussen. Men fick inte åka med för det var för fullt. Hela 5 bussar kom utan att vi fick åka med. Under tiden stod jag och pratade med en annan mamma. Sen började klockan bli mycket så jag började gå istället. Fast att mina fötter värkte. Jag har nog gått för mycket. Men vad gör man inte för sitt barn.

Två hållplatser iväg så fick vi åka med i en annan buss. Tur det! Men Edgar hann tyvärr somna. Det tog oss nästan en timme att komma ner till stan. Det hade definitivt gått fortare att gå.

Väl på torget så var där så mycket folk att det var svårt att se. Edgar sov fortfarande så jag ställde mig framför scenen en bra bit ifrån. Man kunde höra bra i alla fall.

Vad är det som låter? Oh Bolibompa!!!

Som tur var så vaknade Edgar precis innan Draken kom. Även om vi inte såg något så hörde vi bra och kunde dansa med i låtarna. Jag funderade först på att stanna till andra rundan men mina fötter orkade inte stå mer. Jag har sjukt ont under främre delen av hälarna. Vet inte vad jag har gjort.

Här stod vi. Inte mycket man såg. Men jag är så nöjd att vi åkte ner ändå.

När vi skulle åka hem fanns det plats på bussen som tur var. Vi gick inom Konsum och handlade. Sen blev det fika när vi kom hem.

Jag tänkte att Edgar skulle vila lite när vi kom hem. Men det ville inte han. Jag försökte flera gånger men gav till slut upp. Orkade inte bråka. Så Edgar har sovit ca 30 minuter på hela dagen.

Nu har vi precis tittat på Melodifestivalen och Edgar sover. Jag sitter kvar uppe och tittar på resultatet. Jag tyckte inte där var någon bra låt idag. Vem tyckte ni bäst om?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

generalen
generalen,
de e inte kul att inte få plats med vagnen! är alltid så stressad över de. men kul att ni hann ner endå!:)
nouw.com/generalen
En Malin
,

För en gångs skull var det med en låt jag faktiskt gillade. Låt nummer 1 - härlig rytm, den blir man så glad av! 😊