Blåsig promenad & solhäng!

Idag har vi varit ute och gått en promenad. Vi testade att vända vagnen med sittdelen utåt. Det verkade Edgar gilla. Men vi tyckte det var lite svårt att se honom då ju. Så vi får se om vi vänder tillbaka den eller inte. Vilket håll har ni er vagn på?

Vi gick och handlade lite och sen åt vi glass.

Vi gick en sväng till lekplatsen också. Där fanns ingen gunga för mindre barn så Edgar fick gunga med oss. Vi åkte rutschkana också. Men dit var man tvungen att klättra upp för en liten klättervägg. Så det fick jag göra och sen lyfte Jonas upp Edgar så vi kunde åka.

Det har blåst väldigt mycket idag. Men det var bra för då blåste alla gråa tråkiga moln bort. Så vi har haft sol hela eftermiddagen. Jag lyckades t om bränna mig under promenaden.

När vi kom hem så lekte vi lite på gården medan pappa Jonas tände grillen. Det blev korv med bröd och potatissallad till lunch.

Jag mumsade på den här. Sen gick Jonas och Edgar och vilade. Då passade jag på att sola en stund. Men kände snabbt att jag hade bränt mig som tur var. Så jag gick också in och vilade en stund.

Ikväll har det varit lite för kallt för att vara ute. Så vi fick äta inne. Det blev mackor, gurka och jordgubbar. Man får passa på att äta jordgubbar nu innan de tar slut.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Katitzio
,
vi har olika beroende på situation, byter snabbt och enkelt så bara att ställa ner sonen och klicka om. har framåtvänd när vi ska promenera eller gå nånstans i kvarteret för han gillar att se saker som händer och vänd mot oss om vi är bland mycket folk tex i stan, åker kollektivt eller om han sover.
sillyme
sillyme,
Ja så får vi nog också göra! 😍
nouw.com/sillyme