Blandade känslor!

Nu sitter vi i bilen på väg hem. Vi har varit i sommarstugan sen den 17 juni. I början var det lite tråkigt för det var rätt kallt och tråkigt väder. Men sen lagom till midsommar kom solen och det blev varmare och varmare. Så typiskt att vädret är kanon när man ska hem. Men vi har fått många soldagar ändå.

Jag har lite blandade känslor för att komma hem. Jag saknar det som är mitt eller vårt. För stugan är inte vår. Men jag kommer att sakna att bara kunna gå ut och sätta mig och att det är helt lugnt.

Vi blir alltid så sugna på att köpa hus när vi har varit där. Edgar har verkligen stortrivts. Han älskar att vara ute och leka. Det jobbiga har varit att han springer utanför tomten. För där finns ju roliga grannar, barn och hundar. Han är verkligen inte still en sekund. Så vi har inte kunnat sitta och slappa så mycket.

Vi planerar att åka dit igen sen när Jonas har semester. Hoppas vädret fortfarande är fint då. Kul att ha något att se fram emot.

Ångesten över att vår hiss fortfarande är ur funktion känns redan. Nu har de haft nästan två veckor på sig. Något måste ju ha hänt. Men jag vågar inte hoppas.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer