Besviken pepparkaksnisse!

Igår blev jag äntligen klar med Edgars luciakläder. Jag har sytt en tröja, en luva och ett par byxor med applikationer på. Det tog lite tid.

Idag vaknade vi upp med en febrig och snorig Edgar. Jag blir så besviken. Besviken på alla föräldrar som lämnar sina barn på förskolan fast att de är sjuka. Så andra barn blir sjuka. Två dagar har han varit där denna gången. Han blir ju sjuk varje gång vi lämnar honom där. Tråkigt!!! Det är ju knappt att vi vågar lämna honom där nästa vecka. För det skulle ju vara ännu värre om han blev sjuk till jul.

Idag skulle vi gått till förskolan och tittat på när barnen gick lucia. Men Edgar fick ju såklart stanna hemma. Så det blev inget med det. Edgar blev också väldigt besviken. Han har sett fram emot detta så mycket. Går här hemma och sjunger luciasånger.

Han får lussa för oss här hemma istället.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Så synd men så fina kläder, =D
nouw.com/sweetwords
sillyme
sillyme,
Tack! Ja! Han fick lussa här hemma istället. 😍
nouw.com/sillyme
K
,
Förstår precis hur du känner.
Min tjej fyller fem nu till jul.Hon är jätte virus känslig så vi är tyvärr hemma en hel del och hon missar mycke och blir besviken. I bland känns det som att man knappt hinner innanför förskolans dörr innan det är dags igen.Det gör ont i mamma hjärtat.
krya på din Edgar.<3Det blir säkert bättre med tiden<3