Besök i 2 dagar!

Det har ekat lite tomt i bloggen. Ibland är det skönt med lite paus. Vi har haft besök i 2 dagar också så jag har inte hunnit eller orkat.

I måndags var mina föräldrar på besök. De hade fika med sig så vi drack lite kaffe och åt goda mackor.

Det var ganska mulet hela dagen. Men det blev lite strandhäng ändå.

Edgar fick bada lite i havet och leka med sin spann och spade. Vattnet är ganska ok här. Men lite för kallt för min smak. Tror det är runt 18 grader. Än så länge har jag bara badat benen.

Vi gick till den lokala pizzerian här och åt lite. De har gjort om där så det var faktiskt väldigt mysigt.

Jag och Edgar delade på denna pizzan som var riktigt god. Jag och Jonas lyxade till det med en öl till. Det var gott i värmen.

Igår mötte vi upp svärmor med man på mysiga Heagård och åt lunch. De hade en vegetarisk rätt men tyvärr inget laktosfritt. Så jag fick äta av salladsbuffén. Den var god så det gjorde inte så mycket.

Edgar tyckte det var roligt att springa rundor på gräsmattan där. För där fanns det bollar och ett mål.

Sen åkte vi tillbaka till stugan. Vi gick ner till havet igen och Edgar badade mer denna gången. Han ville slicka på vattnet hela tiden. Lite äckligt.

När de hade kört hem igen så passade vi på att vila lite. Edgar hade bara sovit en kort stund i bilen. Så det blev en lite sen kväll sen för honom.

Vi var ute och lekte på gården en stund tills solen började gå ner. Sen tittade vi på Fem myror är fler än fyra elefanter innan det var dags att gå och lägga sig.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer