Begravning!

Idag började vi dagen med att visa Edgar att man kunde låtsas att ett hopprep var en mikrofon. Han snappade upp det direkt och gick rundor med det och pratade.

Hemma hos gammelmormor finns där så mycket saker att titta på så Edgar var inte still en sekund. Det har inte gått att lämna honom ensam alls. Först gick han runt och tittade på alla lampor. För där finns många lampor. Fina lampor. Tavlor och fotografier har också varit intressant. Ett kök som inte är barnsäkrat har också varit väldigt intressant. Så vi fick leta upp några skohorn och sätta för lådorna. Där finns även mängder av spännande stolar att försöka klättra upp på. Så även vi har haft fullt upp idag.

Vid 11 kom svärmor hit med man och bonussonen. Då var det dags att fixa till sig. Vi skulle på begravning. Jonas mormor har gått bort. Så det är därför som vi har varit i Ljungby.

Ceremonin började klockan 14. Vi körde dit och tog med vagnen. Vi tänkte att Edgar kanske ville sitta i den eller ännu bättre sova en stund. Han somnade faktiskt direkt i vagnen. Han var så trött att ha busat med Jonas moster och kusiner. Sen sov han sig igenom hela ceremonin. Fast att det spelades orgel och prästen sjöng högt. Men jag var så lättad över att han faktiskt kunde sova då. Det blev lugnast så. Precis när prästen sa de sista orden så drog Edgar en djup suck. Då tänkte vi att det var gammelmormor som hälsade på honom från andra sidan. De fick tyvärr aldrig träffas. Men hon pratade mycket om honom.

Efteråt körde vi till Maxi och hämtade en smörgåstårta som de hade glömt skicka med innan. Så när vi kom till hemmet så var där redan fullt med släktingar. De hade valt att träffas i hennes hem. Det tyckte jag var fint.

Edgar blev helt vild av allt folk. Han sprang runt och hälsade och busade med alla. Lyckades charma hela släkten. Jag och Jonas var nog mer trötta än honom sen ikväll. För vi har fått springa efter honom hela tiden. Inte still en sekund nej.

Nu sover Edgar gott. Han var helt slut. Inte konstigt när det har varit full rulle på honom hela dagen. Jag är också trött så nu ska jag krypa ner i sängen bredvid Edgar och mysa.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

biabia
biabia,
låter som det inte är så konstigt att ni är helt slut 🙈
nouw.com/biabia
sillyme
sillyme,