Bebisbus & pussas!

Idag vaknade vi upp till en grå och regnig dag. Man blir alltid så trött då. Jag gick upp 7:30 efter att ha sovit stenhårt och drömt en massa konstigt. Edgar fick tidig gröt och så var dagen igång.

Efter förmiddagsvilan fick Edgar äta en macka och klämmis. Han älskar mackor. Vi tänkte börja ha på något pålägg. Avokado tycker han är gott. Hummus hade ju varit nyttigt för honom. Måste testa att göra en snäll variant till honom. Vad har era barn på mackan? Eller ni ger inte ert barn gluten?

Jag hoppade in i duschen och gjorde mig redo för att gå ut. Edgar fick byta om och just när vi var klara så började det ösregna. Why??? Jag blev så besviken. Det regnade verkligen för mycket för att kunna gå ut.

Så vi fick vänta en stund. Jag var beredd på att stanna inne hela dagen. Men så slutade det regna och vi skyndade oss ut.

Vi gick till Familjens Hus Öppna Förskola. Vi har faktiskt bara varit där en gång tidigare. Då somnade Edgar under sångstunden och missade allt.

Idag blev han helt överlycklig. Vi märker att han behöver komma ut bland andra barn. Även om vi har många vänner som har fått barn samtidigt som oss så är det sällan man hittar någon tid som passar. Eller är det bara vi som är rastlösa och vill träffa folk?

Edgar är inte ett dugg blyg utan kröp fram till personalen, föräldrar och barn och höll låda. Han verkade tycka att det var så roligt. En stackars pappa fick stå ut med lite bus och klättring.

Edgar ville testa allt och helst leksaker som andra barn hade. Han kommer inte få svårt att få vänner tror jag. Han är väldigt framåt. Bara det inte blir för mycket. Jag är så glad för det för jag var själv väldigt blyg som barn.

Vi var där i en timme ungefär sen blev Edgar trött. Det blev mycket nya intryck idag. Vi ska försöka gå till Öppna Förskolor oftare. Testa några andra också.

På vägen hem köpte vi falafel. Edgar fick äta lite sen lunch och sen sova en stund.

Jag la upp en video tidigare idag som ni får spana in!

Jag fick ett ryck och bakade kakor idag. Var så sugen på det. Vill ni ha receptet?

Sen blev det lite bus med mammas lådor igen. Edgar fick testa armband. Spännande!!!

Hårspolar var också kul men kittlades läskigt på tungan när man bet i de. Edgar måste smaka på ALLT!

Edgar fortsatte att busa rundor. Han fick inte nog innan. Han testar att ställa sig upp mot allt.

Att pussa på Panda var kul. Jag sa Puss Puss när han pussade och sen skrattade han. Så höll vi på en stund.

Sen fick Edgar bada en stund. Efter det gjorde vi smoothie. Mums! Edgar gillar smoothie. Han fick dricka själv från sin Babblarnamugg. Spännande! Vi var beredda på ett pyjamasbyte men den klarade sig. 😂

Nu sover Edgar. Hoppas han sover gott hela denna natten också. En 7:e tand är på väg upp där nere. Inte konstigt att han är lite gnällig ibland. Även om det inte är så mycket. Alla tänder på samma gång. Det måste göra ont.

Nu ska det slappas lite!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer