Bebisbus & parkhäng!

Igår var det mycket bus. Edgar började dagen med att krypa, ja eller rulla rundor. Det går snabbare så.

Sen slappade vi en stund i soffan innan det var dags för frukost.

Till frukost blev det gröt. Men Edgar var nog lite för trött. Kladdade mest och fick gröt överallt. Klister i håret. 😂

Sen klädde vi på oss lite mysiga och svala kläder för att gå ut en runda med vagnen. Edgar var lite tjurig för han hade inte fått sova så mycket. Ville hellre busa.

Vi skulle gå till Folkets Park och busa med Cecilia och Malva. Vi skulle egentligen kolla Super Duper Sommar men blev lite sena. Så vi satte oss i gräset bakom scenen.

Där hade vi lite picknick och bus. Jag åt en sallad och Edgar en vällingklämmis. En ny sort som vi hade fått gratis. Den tyckte han var god. Vi måste nog skaffa en större filt så vi får plats alla tre. Jag såg att Rusta har en med plastad baksida. Det skulle ju vara bra.

Sen tog jag lite coola bilder med min nya telefon. He! Edgar tyckte trädet var spännande.

Sen gick vi rundor lite i parken och båda barnen somnade direkt i sina vagnar.

När vi kom hem så fick Edgar äta lite middag. Men han var fortfarande trött och inte så sugen. Han fick testa en ny burkmat, Medelhavsgratäng. Det finns lite mer att välja på nu när han är 8 månader.

Vi försökte få Edgar att sova en stund men det gick inte så bra. Han var jättebusig och övertrött. Var inte still en sekund.

Vi passade på att sänka Edgars säng ett snäpp. Så nu behöver vi inte vara oroliga att han ska busa för mycket och trilla ur den. Han har ju börjat stå. Snart kan han väl resa sig upp själv. Det går så snabbt har vi märkt.

Sen somnade Edgar till slut och jag och Jonas passade på att titta på en film. The Bye Bye Man. Den var faktiskt rätt bra. En skräckis.

Jag hade väldigt ont på kvällen. Det är så typiskt när jag inte har något smärtstillande. Jag tog en Diklofenak på dagen och den kände jag av i magen direkt på kvällen. Jag fåååår inte ta dem. Men vad ska jag göra? Jag tog ändå två Omeprazol för magen. Men nej! Magsår direkt. Känningar av det i alla fall. Jag har haft det förut. Trist!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer