Bebisbus & ludd i armhålan!

Idag har vi haft en mysig dag, Edgar och jag. Edgar fick en flaska först vid 6 i morse. Sen somnade vi om. Vid 8 vaknade jag av att han busade i sin säng. Det är så mysigt att vakna av det. Men jag var trött.

Vi åt frukost vid 9 sen. Jag åt mackor och Edgar gröt. Kaffet skippade jag för magen var ut och in som vanligt när jag slutat med smärtstillande. Det är så jobbigt. Så jag har inte vågat gå ut i det fina vädret.

Edgar sov en stund sen efter lite bus. När han vaknade åt vi macka och banan. Det är mumsigt. Han är extremt duktig på pincettgreppet alltså. T om så BVC-sköterskan blev imponerad när vi berättade. Det brukar inte komma förrän senare. Vi har kanske en blivande läkare? Eller något annat där finmotorik behövs.

Sen kom Tina och Nova på besök. Det var trevligt. Edgar och Nova är lika gamla och de busade vilt på filten. De är ganska lika i utvecklingen. Roligt att se!

Vi fikade lite. Mammorna fick kaffe och bebisarna min hemmagjorda päron och bananpuré. Den var tydligen god. Efter en stund blev båda bebisarna trötta. Är alltid bebisar synkade?

Jag tog inte en enda bild när de var här. Så trevligt hade vi det. 😄

Vi var båda trötta sen och sov en stund. Jag fick migrän. Hatar detta väder. Varmt, kallt, varmt, kallt... Mitt huvud pallar inte med det.

Edgar fick äta blomkål, tofu och tomatpuré idag. Den tycker han är så god. Receptet hittar ni under kategorin Barnmat. Han blev så sur när den tog slut. Jag råkade värma för lite. Svårt att beräkna det där. De äter så olika från dag till dag. Han fick lite fruktpuré till efterrätt också samt en majskrok och clementin. Sen var han nöjd.

Tugg tugg, gnissel gnissel. Äpplet från Darling Eco är en favorit. Han är nog lite öm i tandköttet. För när han biter på något hårt så börjar han gråta ibland. Inte lätt med tänder. Måste vara jobbigt. Än så länge har inga nya tittat fram. Men det ser lite svullet ut där uppe.

Pyjamas på, ny blöja och välling uppäten. Nöjd kille! Vi hängde lite i köket en stund.

Jag kokade nappar och flaskor. Det glöms bort så lätt. Vill gärna göra det en gång i veckan. Hur ofta gör ni det?

Busungen. Har varit väldigt trött ikväll. Det blir alltid så när han har fått leka. Men det är väl bra.

Men han fick vänta med att sova. Det behövdes en dusch. Denna pyjamas var sådär bra. Fäller enormt mycket så han hade ludd överallt. Känns sådär bra. Får tvätta den några gånger kanske. Eller sluta att köpa billigt skit på H&M. 😜

Ikväll har vi ätit pizza. Edgar sover gott i sin säng. Jag ska också sova nu för är helt slut.

Godnatt!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

biabia
biabia,
Villen härlig dag ni verkar haft 😍
nouw.com/biabia
Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Försöker att koka minst en gång i veckan 😊
nouw.com/jeenyrosen
tsilod
tsilod,
Vilken mysig dag ni haft 😊
nouw.com/tsilod
En Malin
,
Vi kokar aldrig. Bara diskar i riktigt varmt vatten efter varje användning... (flaskorna alltså, nappar bara sköljs av nån gång ibland) Lite bakterier är bara bra för immunförsvaret. 😊