Bättre sent än aldrig - Vår helg!

Lördag!

Edgar har nu två tänder nere och två uppe. En femte verkar vara på g där uppe också. Inte konstigt att han har varit lite ledsen.

Edgar har börjar tycka det är kul att stå.

Vi gjorde inte så mycket i lördags. Jag hade ingen ork. Har börjat lägga mig för sent så jag är trött på morgonen.

Vi hittade den här korgen som hade varit full med sladdar. Nu fick den bli full med leksaker istället. Perfekt!

Till kvällsmat blev det spaghetti och färssås. Jag kokade Risoni till Edgar och han tyckte det var gott. Fast att det var mycket klumpar. Stora killen!!! 😍

Sen fick Edgar välja film. Men han tyckte det var roligare att leka med fodralen. Så fort man ger honom något nytt och som inte är en leksak så blir han helt vild. Förstår han det? 😜

Söndag!

Edgar fyllde 10 månader!!! Jag säger det igen: Var tar tiden vägen???

Vi firade det med att fixa en lekhörna i hallen till honom. Så nu har de fått en egen plats. Det känns bra! Vi hade mest det som förvaring innan där under trappan och det såg hemskt ut. Usch!

På kvällen firade vi med pizza. Edgar tycker det är gott. Som en varm macka. Han älskar ju mackor. Han fick inte så mycket för det är ju lite salt. Om två månader kan han äta allt som vi äter. När har ni börjat med det? Alltså inte vara så rädd för salt och kanske spenat t ex.

Sen blev det bus med pappa Jonas. Peta i ögonen är något nytt han har börjat med. Mindre kul! Jag vet inte hur man ska få honom att förstå att det gör ont.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer