Barnvakt & lyx!

Idag har Edgar haft barnvakt för första gången. Spännande! Det är tur att han är så lätt att ha att göra med. Men det kändes ändå lite läskigt för vi visste ju inte hur han skulle reagera. Mina föräldrar kom ner vid 10:30.

Sen stack dessa två lyxlirare iväg på SPA i Ystad. Det var första gången som vi var där.

Vi kom dit vid 13. Då fick vi äta lite lunch som ingick. Vi tog sallad. Den var mumsig. Sen fick vi badrockar, badskor och handdukar och gå och byta om.

Vi började med det bästa. Utomhuspooler som var varma. Det var så extremt skönt att ligga där och titta på fåglarna som flög rundor. Man hörde havets brus. Sen gick vi in och jag testade den stora poolen som var ganska varm den också. Det var skönt att simma lite eller bara flyta. Vi bastade en stund. Sen testade vi en lågvattenbassäng. Den var ganska varm den också. Där var ingen annan så jag låg och flöt ett tag. Otroligt rogivande.

Sen gick vi upp i relaxen. Vi började med den ljusa delen där vi fick en plats med havsutsikt. Där fanns stora lyxiga sängar att mysa i. Vi åt nötter och frukt och slappade lite.

Men där kunde vi inte stanna hela dagen så vi gick ut till poolerna igen för de var bäst. Sen ville Jonas basta så jag hoppade i stora poolen igen där inne. Sen testade vi en annan utomhuspool som var väldigt varm med havsutsikt. Där blev jag så varm och kände att jag inte orkade mer. Huvudet började bli tungt. Så vi gick upp i relaxen igen och testade sängarna i det mörka rummet. Där var så lugnt och skönt och det enda som hördes var ljudet av den sprakande elden i spisen. Det var nära att vi somnade.

Efter detta kände vi oss trötta och nöjda och körde hem. Nu längtar vi ännu mer till sommar och bad eller att åka utomlands.

Det hade gått jättebra att passa Edgar. Så bra! Då vet vi det och vågar göra det fler gånger.

Nu ska vi fortsätta slappa. Sen blir det nog tidigt i säng. Gäääääsp!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

hjartebarnsmamman
Mirre - Sweetwords,
Ohh underbart at unna sig lite egentid
sweetwords.se