Barnrumsfix & Supervärme!

Puh vilken dag och vilken värme. Nu ikväll är det lika varmt ute som inne. Så man vet inte riktigt var man ska ta vägen. Jag glömde kolla vad termometern visade innan idag. Det måste ha varit riktigt varmt. För kvavt har det varit. Jag längtar till stugan och havet igen.

Edgar mår lite bättre idag. Ingen feber men är lite snorig. Vila sa han i förmiddags. Så det fick han såklart göra. Så han har sovit en del i dag. Det är ju bra.

Jag och Jonas har fixat lite i Edgars lekhörna ikväll. Jag satte upp dessa bolllampor först i förmiddags. Sen har vi ändrat om lite och satt upp en ny grej som ni får se i ett senare inlägg. Jag fick inte till några bra bilder. Jag får fota imorgon när Edgar sover. Nu måste vi bara komma på något smart och helst snyggt sätt att ha alla hans leksaker och böcker i. Kanske en sån där Expedit från Ikea som väl heter något annat nu. De är ju smarta men kanske inte så snygga. Kanske en vit sån med två hyllplan. Vi får mäta och kolla runt lite.

Vad har ni leksaker och böcker i? Det tar ju sån plats. Edgar har inget eget rum ännu. Så hans grejer tar upp halva hallen. Men de passar bra där under trappen. Men ibland önskar man att allt hade fått vara i ett eget rum. Men leksakerna hade nog åkt ut i vardagsrummet ändå.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Carrok
Carrok,
Va fint 😊 jag köpte stuva/följa från ikea en förvarings bänk till ungarnas rum. Dem har extremt mycket leksaker så det är lätt att bara lägga ner allt där och mycket får plats i den. Böcker har jag på en vanlig hylla 😊
nouw.com/carrok