Barnkalas! 🎂

Nu Àr jag helt slut i kroppen. Jag Àr sÄ otroligt tacksam för att min EndometrioslÀkare ringde mig i torsdags sÄ jag fick medicin. Annars hade jag aldrig orkat med denna dag.

Mina förÀldrar kom vid 11 och hjÀlpte till. Edgar vilade ganska lÀnge sÄ det var ju tur. Jag fixade med tÄrtor och cupcakes och Jonas och min mamma hjÀlptes Ät att stÀda klart. Tusen tack för hjÀlpen!!!

Sen började kalaset 13. DÄ var jag inte riktigt klar med allt. Men det gjorde inte sÄ mycket. Det var ju Edgars kalas och han hade fullt upp.

Jag tog nÄgra bilder med mobilen. De kommer hÀr. Sen tog jag nÄgra med systemkameran ocksÄ. De fÄr vÀnta för jag orkar inte sitta upp lÀngre.

SÄ hÀr blev en av tÄrtorna. Jag gjorde tvÄ. DÀr var fyllning med hallon och vaniljsÄs och banan. Sen grÀdde och marsipan pÄ toppen. De blev vÀldigt goda. Vi fick nÀstan en hel tÄrta över. SÄ nu har vi att Àta.

SÄ hÀr blev barnens cupcakes. De var helt veganska och verkade vara goda. Jag har ju lovat er ett recept och en video. Det kommer senare.

Jag gjorde Àven tvÄ veganska lite större cupcakes till tvÄ mammor som Àr veganer. De verkade vara goda. Jag har aldrig bakat vegansk tidigare. Det var ju faktiskt lÀttare Àn vad jag trott. Det gÀller bara att tÀnka om lite. Jag gjorde frosting av mjölkfritt margarin, florsocker och kakao.

Födelsedagsbarnet som skulle firas. Edgar fyllde 1 Är förra fredagen. Idag hade han kalas.

De som var med och firade idag var mormor & morfar, farfar & Anita, farmor & Hans, moster Malin & Magnus, kompis Alve med mamma & pappa, kompis Love med mamma & pappa, kompis Nova med mamma & pappa, kompis Malva med mamma samt Markus. Tusen tack för att ni kom och alla presenter. De var jÀttefina!!!

Edgars cupcake sÄg ut sÄ hÀr. En veganmuffin med sojagrÀdde och hallon frÄn mormors och morfars trÀdgÄrd. De fina kalasgrejerna kommer frÄn Kalasdekorationer.

Alla barnen gillade att spela pÄ Edgars synth. De kanske kommer att starta ett band ihop sen. Vem vet!

HÀr Àr alla presenter han fick. Jag ska fota de lite bÀttre sen. TyvÀrr orkar jag inte nu och det Àr för mörkt. Edgar fick verkligen jÀttefina saker. Tack för alla!

Nu Àr denna mamman extremt trött och kroppen vÀrker bÄde hÀr och dÀr. SÄ nu har jag Àntligen lagt mig i soffan och tÀnker inte flytta mig pÄ ett tag. Det var inte lÀnge jag fick sitta idag.

❀Magdalena❀

Gillar

Kommentarer

EgenodlatÀrdetbÀsta
EgenodlatÀrdetbÀsta,
ser ut som om dagen blev lyckad 😍 Fin tĂ„rta + cupcakes mm đŸ‘ŒđŸŒ Krya pĂ„ dig nu ! Kram đŸŒč
nouw.com/egenodlatÀrdetbÀsta
sillyme
sillyme,
Tack! 😍
nouw.com/sillyme