Bajs på ryggen & mammas tår!

Igår började vi dagen med lite bus i sängen. Edgar fick sitta upp. Det är roligt fram tills han kräks. Men vi gav inte upp för det utan satte handduken som kräkskydd. Här leker han med Diddi (Babblarna).

Kolla luggen! 💕

Sen kom Saga och då busade vi lite med henne också. Edgar tycker det är så kul med katterna. Saga har nog känt sig lite utanför, min lilla katt som annars följer efter mig var jag än går. Så hon får lite extra bus och gos nu.

Hur märker jag det då? Jo hon har börjat sätta revir. Mindre kul!!! 😾

Kläder på. Det fick nog bli sista gången han hade denna body på sig. Den är bara i strl 62 men är så fin. Suck! Det tar emot ibland när man måste rensa bland kläderna.

Body - Lindex // Byxor - Second hand

Sen testade vi en ny haklapp till frukosten. Det blev gröt för oss båda. Men idag ville inte Edgar ha så mycket för han satt och bajsade igen. Hjälp! Han gjorde roliga rysningar under tiden. Efteråt förstod jag varför. Det hade vandrat upp på ryggen. Åh! Den trånga bodyn gick inte heller att dra nedåt så jag fick dra den över huvudet. Men det gick bra. Puh!

För ni vet varför där också sitter knappar runt halsen på bodys va? Inte bara för att det är lättare att trä över huvudet utan för att man ska kunna trä av på andra hållet om såna här olyckor uppstår. 😄

Sen fixade jag lite mys i vardagsrummet. Hans lapptäcke var med om en olycka när vi hade bebisar på besök så det ligger i tvätten. Så jag fick ta ett gammalt täcke och en filt. Det blev mysigt. Men Edgar vill bara ligga där korta stunder. Det har varit mycket gnäll igen. Tror verkligen det är tänder på g. Det känns som det.

Sitta är roligt. Det går väldigt bra med lite stöd. Amningskudden är bra till det. Ett tips!!!

Leka med mammas tår! 😂

När man tröttnar på mammas tår och kräket så kan man alltid leka med de nya fotleksakerna. De är roliga både på fötterna och som handdockor. Ett tips från Wish. De gick att tvätta. Stoppade de i en tvättpåse och de överlevde. Bra, för de stank plast.

Sen plockade jag fram liggdelen till vagnen igen. Den är skön att sova i tycker Edgar. Jag känner mig mer fri också och får lite gjort. Annars vill han bara sova på mig. Det gjorde vi också en stund. Då somnade vi gott båda två.

När Jonas kom hem så blev det lördagsmys med popcorn, godis och film. Vi kollade på Lavender. Ett tips på Netflix. Den var faktiskt riktigt bra. En skräckis.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Mysig dag 😊 vi har också dom strumporna ifrån Wish, Livia drar av dom 😂
nouw.com/jeenyrosen
sillyme
sillyme,
Ja de åker av snabbt. Ett tips är att ha vanliga strumpor under så blir det mer trögt. 😜
nouw.com/sillyme
Mirre- Sweetwords,
Såbra inringad han var av den där långa grejen och amningskudden är bra förstår jag som stöd. ja bajs upp på ryggen inge vidare såklart, =D
sweetwords.se
sillyme
sillyme,
Det är sovormen som får vara skydd mot den intressanta tv-bänken. 😜
nouw.com/sillyme