Badkläder är alltid ett problem!

"Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex”

Godmorgon!
Här sitter jag och kikar på badkläder. Jag får alltid ångest varje gång. För jag hittar aldrig något som passar mig. Inte för att att jag har kroppskomplex. Utan för att det verkligen inte finns något. Jag behöver en H-kupa på bikiniöverdelen. De som är i vanliga storlekar, L, XL, 42, 44... etc, de funkar inte för mig. För under bysten är jag inte så stor. Så då sitter det löst där. Stora problem alltså. Jag har inte råd eller lust att lägga flera hundra kronor på en bikiniöverdel som måste köpas i någon specialbutik. Så i år får det faktiskt bli en baddräkt. Jag har kikat på en på Bonprix länge. Nu var den på rea. Det är en baddräktsklänning. Perfekt när man är nyopererad och inte får sola ärren.

Jag såg att Lindex har rea på just badkläder nu. Så jag kikade där också. Men nej. Där fanns några superfina bikiniöverdelar men de gick bara upp till kupstorlek E. Så det funkar inte. Är det så svårt att göra några i någon storlek större? För den här modellen nedan hade nog funkat för mig.

Dessa baddräkter nedan var fina tycker jag. Men nu har jag redan köpt en. Har ni inga badkläder ännu så kolla länken till Lindex ovan. De har 25% just nu.

Vad brukar ni ha för badkläder? De senaste åren har jag faktiskt använt en sport-bh. Fast de är också svåra att få till bra för mig. Det finns med kupstorlekar har jag sett. Men de är oftast väldigt dyra. Så nu hoppas jag på att den där baddräkten kommer att sitta perfekt.

Bada & sola lugnt! 😎

❤️Magdalena❤️

  • Kläder

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Med ålderns rätt badar jag offentligt i en snygg baddräkt
nouw.com/stenhagenbettan
sillyme
sillyme,
Det känns faktiskt bättre så. Har aldrig gillat bikini. 😍
nouw.com/sillyme