Bada med kläder på & häng i parken!

Idag märkte man tidigt att det skulle bli en riktigt varm och solig dag. Så efter lite frukost så gjorde vi vid oss och gick ut.

Jag har letat igenom hela lägenheten men hittar inte Edgars UV-keps. Den har försvunnit mystiskt efter att han lekte med den för någon vecka sen. Den finns ingenstans!!! Jag har letat i alla rum, under alla möbler, i alla garderober och lådor. Men nej! Den ligger väl på något konstigt ställe där man minst anar det.

Solhatten är lite liten så det måste vi köpa en ny. Den täcker inte så bra.

Vi gick först och handlade lite fika. Sen gick vi till Folkets Park. Där fick Edgar springa rundor. Han är inte still en sekund så vi har haft fullt upp med att jaga honom.

Den här rosen som sprutar vatten har Edgar varit nyfiken på länge. Idag sprang han rakt in i vattnet och blev alldeles blöt. Men vi lät honom leka lite. Det var så varmt idag så det gjorde inte så mycket.

Som vanligt hade vi glömt att ta med ett ombyte. Det var ju väldigt dumt. För hela han blev blöt.

Så Edgar fick vara utan kläder en stund. Vi tänkte sitta på en filt under ett träd och fika lite. Men det är omöjligt med Edgar. Han vill inte alls sitta still. Men han gick med på det en liten stund när han fick testa mina solglasögon.

Sen bäddade vi ner Edgar i vagnen med en filt. Där somnade han nästan direkt. Så då gick vi först hem och hämtade lite nya kläder och badkläder.

Efter det passade vi på att ta en fika på ett ställe som heter Jord. Ett nytt vegansk café. Det får vi gå till fler gånger. Det ligger där Chez Madame låg innan.

Vi gick sen tillbaka till parken och hittade ett par solstolar där som man får låna. Såklart vaknade Edgar precis när vi hade satt oss. Han fick lite mellis och sen gick vi vidare till plaskdammen där i parken. Det är en liten damm som de har gjort vid så man kan bada där.

Edgar tyckte det var jättekul att bada. Först ville han inte hålla mig i handen. Där var mycket barn som sprang rundor. Så han ville också springa. Men då trillade han och blev lite rädd. Det blev ju kallt på magen. Det kom några tårar och sen var det bra igen. Då gick det bra att hålla mig i handen en stund. Där är små fontäner som är roliga att leka i. Edgar gick fram till några och sa hej. Men ingen verkade ha tid med honom. Han ser så besviken ut då.

Efter en stunds bad så ville han hoppa på hoppkudden. Det är roligt. Han behöver bara sitta där så skumpar han rundor när de andra hoppar. Det var lite mycket sol där så jag försökte locka med ett bad till. Efter en stund gick han med på det. Sen blev det en tur bort och hoppa med pappa också.

Jag trodde inte att han skulle vilja gå barfota i gruset. Men det verkade han inte bry sig så mycket om. Hemma börjar han gnälla så fort han får en smula under foten. Är det spännande så märker man inte sånt.

Efter en stund kände vi oss nöjda och hungriga så då gick vi hem igen. Sen sov vi alla tre en stund för vi var helt slut.

Hoppas det blir lika fint väder imorgon. Det är så härligt att kunna vara ute. Men vi bör nog gå och köpa en ny solhatt eller UV-keps. För den där kepsen åker av hela tiden.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer